Снимка: X Factor
fallback

Жури и публика станаха свидетели на странна елиминация в X Factor. В пряк дуел за оставане се изправиха двама от големите таланти в шоуто - Кристиян Янкулов и Ева-Мария.

Двамата неочаквано събраха най-нисък вот от публикта след концерта във вторник. В интерес на истината голяма част от участниците се представиха под нивото си, което бе определено от Криско като "Синдромът на втория концерт". Според него и Маги Халваджиян участниците са подценили изявата си след успешния старт.

"Изключително изненадан съм от елиминациите. Имаше други хора с по-сериозно основание за напускане тази вечер", заяви Маги, който не скри съжалението си, че някои от големите таланти се изправят в битка още в началото на живите концерти.

В крайна сметка Кристиян и Ева-Мария получиха по два гласа от журито и съдбата на двамата остана в ръцете на зрителите, които са гласували. По-голяма част от тях предпочетоха напред да продължи Ева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

8

До Анонимен 6

преди 8 години

Това момче явно подражава или е някакво бледо копие на Винченцо Кантиело, победителят в Детската Евровизия 2014....Като му гледам прическата и маниерите .. Обаче няма втори като Винченцо и във вокално отношение Кристиан не му стъпва на малкия пръст! И като визия също.Сега като дойде в България през ноември, ще ги разбие всички в зала Армеец!!!!Нищо че няма да се състезава.

7

марин

преди 8 години

Кристиян трябваше да остане . По - талантлив е от ***-Мария.

6

Анонимен

преди 8 години

От самото начало се чудя защо го влачат.Той си е посредствен,нестабилен вокално,на моменти фалшив ,никакво присъствие .Журито и по скоро Саня си го бе харесала сигурно за креватни изстъпления,ама ПУБЛИКАТА е безкомпромисна и си каза думата.

fallback