8

До Анонимен 6

преди 8 години

Това момче явно подражава или е някакво бледо копие на Винченцо Кантиело, победителят в Детската Евровизия 2014....Като му гледам прическата и маниерите .. Обаче няма втори като Винченцо и във вокално отношение Кристиан не му стъпва на малкия пръст! И като визия също.Сега като дойде в България през ноември, ще ги разбие всички в зала Армеец!!!!Нищо че няма да се състезава.

7

марин

преди 8 години

Кристиян трябваше да остане . По - талантлив е от ***-Мария.

6

Анонимен

преди 8 години

От самото начало се чудя защо го влачат.Той си е посредствен,нестабилен вокално,на моменти фалшив ,никакво присъствие .Журито и по скоро Саня си го бе харесала сигурно за креватни изстъпления,ама ПУБЛИКАТА е безкомпромисна и си каза думата.

5

Анонимен

преди 8 години

Невероятно шоу, гледам го с удоволствие. Лично на мен Кристиян ми беше фаворит. Невероятен тембър, интелигентно излъчване. Съжалявам за изгонването. Голяма част от гласуващите не разбират от музика за съжаление.

4

Анонимен

преди 8 години

Според мен шоуто си го бива, а по принцип не съм телевизионен зрител, много рядко гледам тв, не знам предни формати, нито следя нещо друго в момента. Съжалявам, че си тръгна силен участник, но в крайна сметка това са определили зрителите.

3

Анонимен

преди 8 години

Клозетно предаване водено от некадърно и лигаво жури , предназначено за психично болни и умствено изостанали зрители .

2

Анонимен

преди 8 години

Нямам фаворит, защото негладам такива скучни шоута.

1

Аз

преди 8 години

Самото шоу като формат ми харесва, но не и реализацията на Халваджиян. 3 минути пеене и после 10 минути лиготии, крясъци и възхваляване колко били "добри". Едно и също всеки път - "да станем на крака за не знам си кой", водещите и те цвилят като разгонени биволици.