Снимка: X Factor
fallback

Братята Иво и Пламен изтеглиха "късата клечка" и станаха големите губещи на полуфинала в X Factor.

Четиримата останали участници - Славин, Михаела, Невена и Добреви, предложиха вълнуващи изпълнения на популярни български и световни парчета.

Славин продължи с рок класики и представи на публиката The Rolling Stones и Satisfaction, а по-късно и "Уморени криле" на Дони. Михаела впечатли с хита на Лили Иванова „За тебе бях“, а по-късно се преобрази и на Тина Търнър с The best.

Невена Пейкова обра овациите с песен на Васил Найденов, докато братята - с Майкъл Джексън. В крайна сметка именно те получиха най-нисък вот от публиката. Това донякъде изненада жури и публика, тъй като досега Невена бе сочена за един от фаворитите на шоуто.

На елиминациите Иво и Пламен вдигнаха на крака публиката с изпълнението си на What makes you beautiful на One Direction, а Невена заложи на Селин Дион  и I Surrender.

Журито остави решението кой да отиде на финала на публиката, след като Заки и Любо застанаха зад братята Добреви, а Мария и Саня взеха страната на Невена.

В крайна сметка Иво и Пламен напуснаха шоуто с усмивка и заявиха, че независимо от загбата ще продължат да бъдат на сцената.

Големият финал на X Factor е на 9 февруари, а за званието номер едно ще се борят Славин, Невена и Михаела.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

Анонимен

преди 9 години

Невена и Славин заслужават най - много да спечелят този Х фактор. Не знам как може тези 2мцата да ги слагат като новия дует на БГ, това е смешно и абсурдно. Иначе и Михаела не е зле , но като цялостно представяне, мисля, че Славинчо - 1 , Невенка -2.

14

Анонимен

преди 9 години

Дребосъкът Славин,най-много да рекламира вафли Мура със събрата си Рафи! И Двамата са по 1,25 ио двамата се пъчат и мъчат и нищо не излиза. Х фактор е пародия и СРАМ !!!!

13

Анонимен

преди 9 години

Славин ще спечели,просто няма конкуренция.Момичетата пеят добре,но за победители не стават,Тази Михаелка,това безлично пихтиесто момиченце е толкова невзрачно и противно,Невена и тя нещо го дава голяма звезда,нямат артистичност,взаймстват някакви неща от световни изпълнителки и мислят,че правят нещо,докато Славин е уникален и различен,след като мин година спечели Жана,която беше толкова интересна и тази година би трябвало да спечели някой интересен и различен и това е Славин.

fallback