15

Анонимен

преди 9 години

Невена и Славин заслужават най - много да спечелят този Х фактор. Не знам как може тези 2мцата да ги слагат като новия дует на БГ, това е смешно и абсурдно. Иначе и Михаела не е зле , но като цялостно представяне, мисля, че Славинчо - 1 , Невенка -2.

14

Анонимен

преди 9 години

Дребосъкът Славин,най-много да рекламира вафли Мура със събрата си Рафи! И Двамата са по 1,25 ио двамата се пъчат и мъчат и нищо не излиза. Х фактор е пародия и СРАМ !!!!

13

Анонимен

преди 9 години

Славин ще спечели,просто няма конкуренция.Момичетата пеят добре,но за победители не стават,Тази Михаелка,това безлично пихтиесто момиченце е толкова невзрачно и противно,Невена и тя нещо го дава голяма звезда,нямат артистичност,взаймстват някакви неща от световни изпълнителки и мислят,че правят нещо,докато Славин е уникален и различен,след като мин година спечели Жана,която беше толкова интересна и тази година би трябвало да спечели някой интересен и различен и това е Славин.

12

Спонги

преди 9 години

В групите на Заки, само трите девойки от Суит Сикстиин ставаха за нещо. Тези двамата се мъчат да пеят.

11

възмутена

преди 9 години

Славин :)

10

Мюзиката

преди 9 години

Време им беше на Бибарите, Славин е 1

9

Музикален критик

преди 9 години

Тия двамата лигльовци които си дърпат пи₪ките взаимно ако бяха продължили, то тогава x-factor да се закрие веднага. Невена беше уникална снощи и като цяло! Младежи както се изразиха по долу слагайте каските на главата и отивайте на физзарядка.Заки и Любо се изложиха тотално като оцениха братята където песента им звучеше като кучешки лай барбар със съскащи змии!Този път наистина има трима достойни финалисти! Успех на всеки като мисля че битката между Невена и Славин ще бъде жестока !

8

Marul

преди 9 години

След отпадането на Бенчев се чудих дали гледам нататък, но снощи Славин ме изненада доста приятно. Не вярвах, че ще го кажа, но давай момче, u can do it :)

7

Анонимен

преди 9 години

Начи, низнам кво ни харесвасти на мойте идули Пламиту и Ивчу. Сига да *** извиняват ако им разменя имината, ама спурид мен онуй дребнуту дету са мята на всяква музика по идин и същ начин (все едно са му пъхнали кучан кукуруз в гъзо) прували брат си (а можи и да е бил подкупен от изрусената гюлехвъргачка). Те можи да ни могат да пеят и двамата, ама пък са тийн идули и всичку живо от 1-4 клас тях подкрепяхми. У мойту селу вечи всички са мятами кат замаяни дури на народну като слушами.

6

Анонимен

преди 9 години

Da da priqtelio, vseki istenski zdrav prav Balgarin trqbva da e slujil v kazarmata zaradi rodinata si!

5

Бездарие цари

преди 9 години

Тези двамата братя и без това са фалшиви, невзрачни и леко карикатурни / да ме прощават за коментара / Дефицитът на качествени млади изпълнители по тези риалитита е толкова голям, че продуцентите го запълват с талаш. В България има истински талантливи хора, но те си вадят хляба с музиката и ОБИКНОВЕНО не ходят по риалитита като това.

4

Слушател

преди 9 години

Да, правилно те се представиха най-слабо от четвъртфиналистите. Но все пак както и да пееш е важно дали има хора които да гласуват за теб. Невена според мен се представи най-добре и какво стана - за малко да отпадне. Така че всички би трябвало да са печеливши и зависи от мениджмънта им след шоуто да се развият.

3

...

преди 9 години

Такива не да ходят да ми се правят на певци, ами вместо мен да мобилизират за армията, да отидат те. Аз вече служих на тази страна навремето, сега е техен ред. Ред на мамините синчета. Да се научат на ред и дисциплина а не да ми се правят на певци и да търсят лесно да живеят. Марш да набиват крак и толкова.

2

Анонимен

преди 9 години

Това е нискоразрядно общество, ако може да се нарече и такова.

1

бай Петко

преди 9 години

Почти всеки младеж търси на ...работата лекото и на баницата мекото... Лигльовци !!!