Снимка: Булфото
fallback

Рут Колева и Софийската филхармония подготвят съвместен концерт, който е обявен за 21 февруари следващата година. Спектакълът ще бъде в зала "България".

Според организаторите филхармонията ще представи за първи път в историята си програма с български модерен изпълнител.

Публиката ще има възможност да чуе част от новия албум на Рут, която ще бъде подкрепена на сцената от 25 музиканти. Певицата ще направи премиера на най-новите си и все още неиздадени парчета, като аранжиментите са под ръководството на световно признатия композитор Владимир Джамбазов.

Предвижда се в концерта да се включат и специални гости, които ще бъдат обявени на по-късен етап.

Билети за концерта вече се продават в мрежата на Eventim, като в зависимост от местата те са на цени между 15 и 30 лева.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

22

Готино

преди 9 години

С ''приятно ми е Пенка'' направо е уцелила в десетката ..мисля,че много и отива..

21

Mangusta

преди 9 години

до 22-ри. Ало културоведа, едно време Шут Колева ми бе просто антипатична/неприятна. Лятото един приятел ми разказа случка как се запознал с нея в заведение в чужбина..човека не знаел коя е, даже името й не бил чувал преди това(понеже не гледа биг брадъри). Тръгнал да се запознава с нея по обичайния начин - като се представил по име..а онази виждайки, че той си няма и хал хабер коя е - му отговорила "приятно ми е Пенка"!! Той после разбрал коя е от приятели около тях :)) това е то!

20

Анонимен

преди 9 години

пълните темерути сте вие, комплексирани същества. ти мангусто като не си слушал песните и защо си позволяваш да говориш така. с какво е заслужила такова отношение? ***.

fallback