22

Готино

преди 9 години

С ''приятно ми е Пенка'' направо е уцелила в десетката ..мисля,че много и отива..

21

Mangusta

преди 9 години

до 22-ри. Ало културоведа, едно време Шут Колева ми бе просто антипатична/неприятна. Лятото един приятел ми разказа случка как се запознал с нея в заведение в чужбина..човека не знаел коя е, даже името й не бил чувал преди това(понеже не гледа биг брадъри). Тръгнал да се запознава с нея по обичайния начин - като се представил по име..а онази виждайки, че той си няма и хал хабер коя е - му отговорила "приятно ми е Пенка"!! Той после разбрал коя е от приятели около тях :)) това е то!

20

Анонимен

преди 9 години

пълните темерути сте вие, комплексирани същества. ти мангусто като не си слушал песните и защо си позволяваш да говориш така. с какво е заслужила такова отношение? ***.

19

Mangusta

преди 9 години

тикате ни в муцуните разни ***, некадърни певици и нарочени за ВИП-пове, а после защо имало хейтъри..?! ами ще има ми, даже малко им е това ами трябва като се разминеш с нея по улицата да й теглиш една храчка на тая *** миризлива! Амин!

18

Mangusta

преди 9 години

Кажете ми 1 хит на Шут Колева?! Един хит ми кажете бе?! Един хит?! Значи приятели музикоразбирачи...музиката е бизнес, бизнес, в който изпълнителят (кадърен,талантлив, харизматичен) прави ХИТОВЕ, хората ги слушат, ходят по концерти и т.н. Това е то! Колко души ще събере тая *** нещастна?! Колко? КОлко? И въобще кой са й песните, че не се сещам... Псевдоисторията Шут Колева!!

17

до ТемерутКолева

преди 9 години

Свлачище...

16

Готино

преди 9 години

Напротив слушаме Black Sabbath,Doors,Guns,Motorhead,Dio,Alice in chains и какво ли още не..Споменатите от теб дори не съм ги чувал..

15

Ния

преди 9 години

Изключително прости сте, коментатори хейтъри такива. Някой от вас слушал ли я е наживо, за да може да прецени дали има талант или не??? Еми, сори, че това не е Алисия/Андреа/Анелия, които са любимите ви супер талантливи певачици, не, не е и няма и да бъде. Слава Богу, че на тази територия балканска, все още има и таланти, които звучат съвременно, модерно, готино. Аман от *** чалгари без вкус!!!!!

14

Анонимен

преди 9 години

Тая нали казваше, че България не я заслужавала. К'во изобщо пра'и тук, че и със Софийската филхармония? Да върви %$#%$# си майчина.

13

Анонимен

преди 9 години

каквато е българия такива и са звездите

12

заинтересуван

преди 9 години

А кой е световно известния композитор Владимир Джамбазов???? С какво е известен????

11

Готино

преди 9 години

ТемеРут..

10

Анонимен

преди 9 години

че да се кефи на такива вечно хренещи *** като вас ли? Чуден народ е българският. Плюете по НАШИ, ТАЛАНТЛИВИ изпълнители, кото се опитват да правят нещо.

9

Анонимен

преди 9 години

Това на снимката Богдана Карадочева ли е?

8

от наблюдение

преди 9 години

малко повече пие от нужното...

7

ооо

преди 9 години

Оправила си е носа най-накрая..заприличала на човек,евала !

6

Molombo

преди 9 години

Обидената лелка да не е привършила парите, та да прави концерт в България?Нали се сърдеше на всички, ама за кинти и на ухо ще ти грачи.Човек струва толкова колкото му струват думите.

5

NOrd

преди 9 години

Това което беше казала за българите си беше напълно вярно, няма какво да се сърдим на истината. Иначе за недоволните, вероятно Да! не може да пее, като сте свикнали да слушате леки "ориенталски" ритми от певици с по едно име, напълно ви разбирам

4

Анонимен

преди 9 години

Просетте за невежеството ми, но но аз съм на 65 и не я помня тази певица, а като я гледам ми е набор.Какво и кога е изпяла?

3

:)

преди 9 години

Ruthless