Снимка: Нова тв
fallback

"Голямата надежда" на България се казва Кристиана Асенова. Талантът от Търговище спечели музикалната надпревара, след като на финала снощи получи подкрепата на зрителите.

Тя грабна публиката с изпълнения на Adagio на Лара Фабиан и народната песен "Хубава си, моя горо".

На финала тя се изправи срещу Мариам Маврова и Радко Петков и спечели категоричните 38% зрителски вот. Кристиана спечели обучение в академията на Пол Маккартни в Ливърпул, участие на седмия международен фестивал на изкуствата Orpheus in Italy и парична награда в размер на 30 000 лева, чека за която й връчи лично продуцентът на предаването – Магърдич Халваджиян.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

до 15

преди 9 години

naistina ima i gusha - yjas

13

Х

преди 9 години

Класирането е точно такова каквото трябваше да бъде.Който нему харесва да беше пращал есимеси.Ще видите че в Италия ще се класира на предни позиции.

12

гражданин

преди 9 години

Нека да не коментираме външния вид на децата. Те са деца преди всичко!!! И всяко едно от тях заслужава нашето възхищение. Това че харесваме едно дете повече от друго, не означава че не признаваме таланта на участващите в проекта. Външен вид, визия ... та нали всяко едно дете от тях след няколко години ще се промени дай боже към по-добро, но никой не може да отрече таланта им и смелостта да застанат пред цяла България.

fallback