14

до 15

преди 9 години

naistina ima i gusha - yjas

13

Х

преди 9 години

Класирането е точно такова каквото трябваше да бъде.Който нему харесва да беше пращал есимеси.Ще видите че в Италия ще се класира на предни позиции.

12

гражданин

преди 9 години

Нека да не коментираме външния вид на децата. Те са деца преди всичко!!! И всяко едно от тях заслужава нашето възхищение. Това че харесваме едно дете повече от друго, не означава че не признаваме таланта на участващите в проекта. Външен вид, визия ... та нали всяко едно дете от тях след няколко години ще се промени дай боже към по-добро, но никой не може да отрече таланта им и смелостта да застанат пред цяла България.

11

до анонимен

преди 9 години

Само аз ли съм сляп. Коментирате визията на Мариам, а какво да кажем за Павел - наднормено тегло, вкл. по бузите, главата - явно детето си е едро генетично, малки очички, които въртеше бързо в различни посоки като уплашено животно, същевременно хитро, никакво сценично поведение, стайлинг - под всяка критика. За един изпълнител визията е не по-малко важна от всичко друго. Детето просто не еза сцена - пренавито е. Артистичен е А.Танев, глас има Радко. Глас, визия и артистичност съчетава Кристиан

10

Анонимен

преди 9 години

Браво на децата!!! Беше ми изключително приятно да ги слушам и гледам!

9

Анонимен

преди 9 години

До jМириам пее скучно, има глас, но тембърът й е неприятен, а за визията няма и да коментирам. Кристиана и Павел бяха най-добрите. Съжалявам само, че публиката не оцени Павел нито вчера, нито в предишните предавания. Момчето пее страхотно. А Кристиана наистина не изпя много хубаво песента на Лара Фабиан, но това й беше единственото по-лошо изпълнение. Да не говорим, че изглежда много добре, а това е безкрайно важно, макар и второстепенно.

8

Анонимен

преди 9 години

Мириам и Павел са най-добрите гласове. Сашко е много артистичен и може да пее всичко. Кристиана е еднообразна и звучи като оплаквачка. Само си представете, че сте принудени да я слушате час, два, три.. Нееееееееееееее....

7

Анонимен

преди 9 години

Прекрасни деца, радвам се много за момичето, дано се развие, да превземе световните сцени и преди всичко да си остане земен човек!

6

гражданин

преди 9 години

Аз също считам, че детето от Разград пя прекрасно. Кристина изпя великолепно "Хубава си моя горо", но песента на Лара Фабиан беше изпята ужасно. Лично много харесвам Лара Фабиан и познавам много добре нейните песни. Дори самата Кристина разбра ужасното си изпълнение в самия край. За мен резултата бе нагласен.

5

Анонимен

преди 9 години

На мен най-много ми хареса момчето от Разград. Глас, поведение, трудни, мъжки песни, точен, вълнуващ. Гласът му има "цвят", можеш да го отличиш, Кристина няма цвят на гласа, дереше се фалшиво, но е опитна, защото е на 14 и има повече роднини.Моето мнение съвпада с това на журито.Зрители, определящи на фаворити довеждат фалшиво пеещи беззъби деца на амбициозни майки до финал, незаслужено.Така се елиминират видимо по-талантливи.Харесвам Радко и Александър. Момчетата бяха изразително по-добри!

4

ККК

преди 9 години

До СамоАко размърдате малко ония гънки в подмозъчната си ***,точно тия които ви отличават от Амеба,може би ще осъзнаете простотията на вашия коментар.Всички деца пяха страхотно,но победителя е само един-Кристиана.Вместо да спамите с отрицателни коментарии,да бяхте пуснали един смс за вашия фаоворит..........а да забравих,вие не сте .луд,а може би сте скръндза и хейтър?

3

160

преди 9 години

Ей тва зависта е голямо нещо,нагласена била работата,ами да бе пращал смс вместо да драскаш само тук,България реши,не журито а България-1 место Кристиана-38%,другото е хейтване!

2

Анонимен

преди 9 години

@1 типично по български - ако някой не ти харесва, значи работата е нагласена...

1

j

преди 9 години

нагласена работа мириам беше голямата победителка