Прея. Снимка: TV7
fallback

Прея, последната напуснала риалити шоуто "Музикална Академия", не е виждала майка си Събина на живо от 6 години. Певицата бе изненадана от екипа на предиобедното шоу на TV7 "Усещане за жена" с разговор по скайп с майка й, която живее в Кипър.

Още щом чу първите думи на единствения си родител, Прея избухна в сълзи. Събина заминала за островната държава, когато дъщеря й била на 13, за да може да изплаща ипотеката на апартамента в столичния квартал "Люлин".

"Изтеглих заем за жилището и заминах за Ирландия, за да работя. Но нещата там бяха много зле и се прехвърлих в Кипър", разказа Събина. Тя няма помощ от никого, защото съпругът й е починал, когато Прея е била едва на 11 месеца.

Прея разказа, че първоначалният план бил майка й да замине само за 8 месеца, през които тя останала да живее с вуйчо си.

Събина работи в ресторант, въпреки че по професия е учител, и няма никакъв годишен отпуск, през който да се прибере в България.

"Не печеля чак толкова добре, за да мога да спестявам и да се прибера. Боря се и това, което се случва на Прея, е единственото нещо, което ме кара да се чувствам жива в момента. Тя ми е единственият лъч. Иначе само съществувам", заяви през сълзи майката на младата изпълнителка.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

nerez

преди 10 години

Ако по телевизията ви кажат че от конските *** стават прекрасни кюфтета 'съм сигуре че много от вас ще пекат *** . И после , не сърдете че политиците много лесно ви баламосват. Просто телевизиите ви слагат отрова със захаросана обвивка .

9

nerez

преди 10 години

Мястото на *** е Африка. Да ви *** телевизиите и предаванията. Баламосвайте някой друг , не мен .

8

?

преди 10 години

As Moqta q vidqx sled 10 i kakvo

fallback