10

nerez

преди 10 години

Ако по телевизията ви кажат че от конските *** стават прекрасни кюфтета 'съм сигуре че много от вас ще пекат *** . И после , не сърдете че политиците много лесно ви баламосват. Просто телевизиите ви слагат отрова със захаросана обвивка .

9

nerez

преди 10 години

Мястото на *** е Африка. Да ви *** телевизиите и предаванията. Баламосвайте някой друг , не мен .

8

?

преди 10 години

As Moqta q vidqx sled 10 i kakvo

7

diavolcheto

преди 10 години

Прея, много хубаво момиче си, имаш една нежна шоколадова екзотична красота. Талантлива си. Но...има едно голямо " НО ". И то е: 1. Отслабни - и здравословно, и красиво, и секси! 2. Учи - един знаещ и можещ вокален педагог би направил чудеса с гласа ти! 3. Успешната певица е един цял пакет - визия, глас, хореография, контакт с публиката и т.н. 4. Там, за където си тръгнала, злобата, завистта и все от този род са страшно много. Готова ли си за борба? Това, като за начало.

6

хейт

преди 10 години

Като чета тук нещастните коментари, ми се струва, че баш на драскачите никой не му пука за тях. Жалки мизерабли.

5

Анонимен

преди 10 години

Ни заеми,ни ипотеки могат да оправдаят посъпката на един родител да остави детето си...Да е мислила като е сключвала договора за ипотеката какво това ще и коства...Майката в Кипър, дъщерята расте под чужди грижи и на всичкото отгоре първата се изкарва "мъченица"...На майката ще и кажа на чист български-ай сиктир!

4

к

преди 10 години

и мен не ми дреме.тая не мое да пеи.на сичкото отгоре и дебела и черна

3

какъв е тоя кюнец

преди 10 години

Каква е тази кака? Що е толкоз бяла?

2

А.С.

преди 10 години

ПРЕЯ ТИ КАТО ГОВОРИШ ПЕЕШ ИМАШ ЧУДЕСЕН ГЛАС ПРИЯТНО МИ Е ДА ТЕ СЛУШАМ - ПОЖЕЛАВАМ ТИ ДА СТАНЕШ ПЕВИЦА ЗАЩОТО ТИ СИ ТАКАВА УЧИ,ЗАВЪРШИ АЗ СЪМ СИГУРНА ЧЕ ЩЕ СТАНЕШ СВЕТОВНО ИЗВЕСТНА - НЕ СЛУШАЙ ВСИЧКИ ПРЕЦЕНЯЙ ГИ ЗАЩОТО ИМА МНОГО ЗАВИСТНИЦИ -ЖЕЛАЯ ТИ У С П Е Х!!!!!

1

Анонимен

преди 10 години

Въобще не ме интересува ква ти е историята бе. Не ме занимавайте с тия бездарници!