Снимка: iStock/Deagreez

 Тези зодии са изключително емоционални, страстни, имат твърдо мнение и не се страхуват да го изкажат. За всички приятели, колеги, роднини и т.н. е характерно понякога да се скарат. Но с тези зодии стават истински и зловещи скандали. Те винаги носят драмата със себе си, склонни са да преувеличават, да правят от мухата слон. Вижте кои създават драми, според "Bustle".

Близнаци
 
Те са управлявани от планетата на комуникацията Меркурий. Това значи, че постоянно в ума им има различни хрумки, идеи, че постоянно им идва да кажат нещо и още нещо, че не могат да спрат да говорят и да дават мнение. Импулсивни са, казват направо, не обмислят нещата, не мислят за последствията. Много често тези им действия създават драми. Близнаците първо говорят и казват всичко, което им е дошло на ум, чак после мислят. Така понякога не проявяват уважение в разговорите с околните. Това ги вкарва в проблеми. Освен това, те задават много директни въпроси на приятелите си, не умеят да пазят тайни в компанията и дори директно коментират отношенията на всички в нея, намесват се във връзките на приятелите си. Това докарва много драми и главоболия. Близнаците смятат, че просто са забавни, палави и общителни, но често прекрачват границите. Обичат скандалите и разгласяват тайни.
 
Лъв
 
Лъвовете са майстори на драмата. Като царе на зодиака, те искат винаги да са забелязвани, да изпъкват, да са под светлините на прожекторите. Ако приятелите и близките не им обръщат достатъчно внимание в някакви моменти, Лъвовете ще направят и невъзможното, за да променят това. И действията им може да предизвикат скандали, драми, вълнение. Те просто искат да са център на внимание. Ще започнат да разказват някоя скандална история, да говорят много високо, ще създадат някокво напрежение във въздуха си или ще се появят с такава визия, че да изпъкнат и да предизвикат завист. Управлявани са от Слънцето, което значи, че искат винаги да се забелязват, дори това да е с цената на създаване на спорове, конфликти, драми. Горделиви са, така че лесно могат да бъдат наранени и обидени. Тогава ще разпространят клюки за този, който ги е обидил или напълно ще го изолират от компанията.
 
Останалите вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase