Снимка: Istock

Когато имате нова връзка и сте влюбени до уши в партньора си, нямате търпение да го запознаете с приятелите си. Вписването на любимия ви човек в приятелския ви кръг от най-близки и скъпи хора е изключително важна стъпка и е от голямо значение той да бъде приет с отворени обятия от тях. Но там в ъгълчето винаги ще стои един от приятелите ви, който ще гледа с недоверие и леко присвити очи, ще съди половинката ви и ще преценява дали е достатъчно добър за вас.

Кои са зодиите сред приятелите ви, които никога няма да харесат половинката ви?

Дева

Девите са склонни да съдят околните постоянно. Ще го направят и с всеки ваш партньор. Ще го подложат на изпитания, разпити, провокативни въпроси, с които да го накарат да се подложи на теста за спечелване на доверието им. Когато Девите и партньорът ви са в едно помещение, винаги ще усещате напрежение и наситени вибрации във въздуха.

Девите са управлявани от Меркурий, планетата на разговорите и комуникацията. Това ги подтиква към свръханализиране на хората и света около тях. Девите ще извадят най-дебелата лупа, която притежават, за да надникнат в най-дълбоките кътчета на душата на новия ви партньор, така че да го разнищят докрай. Много е вероятно да го съдят дори за най-малката и незначителна подробност, която не им допадне.

Някои зодии винаги са подозрителни към партньорите на най-добрите си приятели. Те са протективно настроени и правят това само и единствено, за да ви защитят от болка и разочарования. Има някои зодии, които никога няма да харесат половинката ви, защото винаги ще намират негативни черти, за които да се хванат.

Девите са способни да изстрелят стрели право в сърцето, дори когато партньорът ви се пошегува неуместно. Ако това не им хареса, те ще се постараят всички да разберат това, най-вече половинката ви. Девите са до болка откровени и прями, което ще ги накара дори да ви кажат, че е по-добре да скъсате с партньора си, ако не го одобряват.

Източник: 3 зодии, които никога няма да харесат половинката ви 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase