Снимка: iStock/bedya

 Есента официално настъпи, а с нея и много нови модни тенденции, както и такива в света на красотата. Много често хората сменят прическата и визията с идването на нов сезон. Вече ви показахме кои са най-модерните прически за тази есен. А ето и на какви цветове на косата да залагате, за да сте в крак с тенденциите, според британския "Cosmopolitan".

Червеникава теракота
 
Често говорим за медно русо, за рижаво, за червеникаво, когато обсъждаме тенденциите при цвета на косите за есента. Това са все цветове, подходящи за сезона - отиват си с природата навън, с есенната украса, с багрите на този хладен сезон. Има един много интересен цвят, който сякаш съчетава всички тях. Става дума за червеникава теракота. Както името подсказва - цветът е близък до червеното, но не толкова ярък и жив, близък до оранжевото и рижавото, но не толкова искрящ и крещящ, близък до медно русото, но по-тъмен, както и с оранжеви, червени оттенъци. Представете си цвета на теракотата с червени оттенъци и получавате идеалната прическа за есента. Този нюанс е много популярен сега.

Слънчогледова блондинка
 
Това е предложение за дамите, които не искат да експериментират много, предпочитат да заложат на по-класически нюанси, на които червеното и оранжевото им се струват прекалени, нищо че е есен. Слънчогледовото русо е много топъл цвят, издава за прехода между лято и есен, когато на полето има много слънчогледи и когато тревата сменя цвета си, след летните горещини. Става дума за наситено и дълбоко русо, с леки златисти оттенъци, но все пак топло и не прекалено тъмно. Така косата блести и винаги правите впечатление. Линдзи Лоън се показа с такъв цвят на косата скоро. Може и просто да заложите на кичури в слънчогледово русо, ако сте с кестенява коса.
 
Останалите и снимки вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase