Снимка: iStock

Септември е странен месец за тенденциите – времето се променя всеки час, имаме желание да започнем да носим якета и топли есенни тонове, но все още се усеща искрицата на лятото. Тази повсеместна енергия може да изглежда хаотична, но оставя място за експериментиране с нашите нокти. Мислехте да опитате нокти със стикери на книги? Или може би нов нюанс на кафяв лак, одобрен от знаменитости? Няма по-добро време от септември да изпробвате забавни нюанси или тенденции във винаги елегантната бадемова форма.

Свежият нов маникюр е като порасналия еквивалент на нова писалка или тетрадка за първия учебен ден. За по-порасналите дами, които искат да изглеждат добре и елегантно по време на училище, но без да нарушават нормите в класната стая, имаме няколко стилни идеи за нокти.

6 елегантни идеи за бадемов маникюр

Тъмен шоколад

В момента, в който температурата падне под 25 градуса, дори и само за ден-два, започваме да виждаме прилив на шоколадов маникюр. Разбира се, наситеното кафяво е стилно и модерно през цялата година, но е особено подходящо за есента.

Цялата статия четете в Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase