Снимка: iStock

Има един вековен трик, за който всеки трябва да знае – когато се съмнявате в стила си, добавете аксесоар. Независимо дали имате по-минималистичен вкус за обличане или залагате на по-ярки тоалети, знаете, че никое облекло не е завършено без добър аксесоар. Тези забележителни добавки имат силата да трансформират напълно всеки по-обикновен външен вид или да подобрят вече достоен за изявление ансамбъл. Точно затова ви съветваме в разгара на новите колекции да се оглеждате не само за дрехи, но и за точните аксесоари.

С есенното време на хоризонта, напълно ви разбираме, ако се чувствате малко унили, че слънчевият сезон приключва. Въпреки това, спокойно можем да признаем, че стилът и толерантността ни за жегите тотално се изчерпаха, така че сме готови за промяна. Сега предстои сериозно подреждане на гардероба и избиране на дрехи, които пасват на стила ни. Ако се чудите обаче как да създадете нова визия, без да харчите излишни пари, ние имаме предложение за вас – изберете аксесоарите.

Петте аксесоара, които ще променят стила ви, без да купувате нови дрехи

Копринен шал

Коприненият шал излъчва гъвкавост, независимо дали е завързан за чантата ви или увит около конската ви опашка – този винтидж аксесоар може да се носи по неограничени начини. Когато става въпрос за преодоляване на разликата между сезоните, тази копринена добавка върши чудесна работа. Вместо да си купите нова чанта за есента, просто завържете шал около дръжките на ваш любим модел от миналото и сте готови.

Цялата статия четете в Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase