Снимка: Istock

Ако се интересувате от невидимото и мистиката, може би доста често усещате, че вие сякаш не сте като другите. Знаете, че сте предназначени за нещо повече. Какви са признаците, че вашето трето око или още известно като шеста чакра, е отворено?

По-дълбока интуиция

В духовен смисъл интуицията е способността да знаете, че нещо може да се случи предварително или да усетите дали нещо е правилно или грешно. Когато започнете да виждате отвъд очевидните обстоятелства, може да започнете да виждате „червени флагове“ за дадена ситуация или да се почувствате водени към определено действие или решение без логично обяснение. Вашите интуитивни усещания могат да идват и да си отиват, докато се приспособявате към живота с вашето трето око.

С времето интуицията ви ще стане по-силна и ще се превърне в надежден водач в ежедневието ви. Доверете се на интуицията си, когато я усетите! Може да не е винаги 100% вярна, но тя винаги ще ви служи, за да ви посочи правилния път. Колкото по-силно е вашето трето око, толкова по-силна е вашата интуиция.

Забелязване на аури

След като третото ви око се отвори, светът на аурите може да се отвори и пред вас. Някои спиритуалисти са забелязали тези цветни полета от енергия да се появяват около хората, след като са ги наблюдавали внимателно.

Следващия път, когато прекарвате време с приятели, седите в метрото или правите нещо около други хора, надникнете и вижте дали се появяват някакви аури. За да видите по-добре аурите, протегнете ръката си пред себе си и раздалечете пръстите си. След това разфокусирайте очите си – очертанията на ръката/пръстите ви трябва да са малко замъглени или размити. Това е първият слой от вашата аура (имате няколко).

Източник: Третото око – 7 признака, че шестата ви чакра е отворена  

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase