Снимка: iStock

Има безброй начини да вдигнете косата си, но един от най-лесните и бързи е да я съберете в шнола. Полученият стил изглежда невероятно безпроблемен, но поддържа шикозен и стилен вид. Универсалният аксесоар за коса се използва в продължения на десетилетия, като заема видно място в красотата през 90-те години на миналия и началото на този век. Снимки на знаменитости като Гуинет Полтроу и Дженифър Анистън веднага изникват в съзнанието ни, когато си помислим за носталгичните примери.

Въпреки че бяха популярни преди повече от десетилетие, шнолите за коса се завърнаха през последните години, както се случи с всички тенденции от миналото. За да ви помогнем да включите страхотния аксесоар в рутината си, ние имаме няколко експертни съвета. С тях ще научите как да използвате шнолата по правилния начин в зависимост от косата ви.

Как да изберете правилния размер шнола
Според фризьорката Алма Елезай, има няколко фактора, които трябва да имате предвид, когато пазарувате шноли. Тя казва, че ще искате да помислите за количеството коса, която имате, дължината ѝ и желания от вас стил. Плътността също играе значителна роля. Както обяснява фризьорът на знаменитостите Холи Милс, колкото по-дебели кичури, толкова по-голяма шнола ще ви трябва.

Цялата статия можете да прочетете в Tialoto.bg

Източник; Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase