Снимка: Istock

Очаква ни вълнуваща нова седмица по отношение на любовта. Всичко започва със Слънцето в квадратура към Юпитер. Въпреки че може да обещаем повече, отколкото вярваме, че можем да изпълним, добрите ни намерения ще се подкрепят от звездите. 

Повече за всяка зодия вижте в любовния ни хороскоп. 

Овен

Скъпи Овни, през новата седмица Венера ще окаже влияние върху вашия сектор на партньорството и ще направи брилянтен тригон с Юпитер, който е във вашия комуникационен сектор. Ако сте във връзка, не се колебайте да изразите на любимия си човек колко много цените взаимоотношенията ви. 

Това допълнително ще засили положителната енергия между вас. Ако сте необвързани се съсредоточете върху това колко сте късметлии, че имате достатъчно време да развивате себе си. 

Телец 

Меркурий влиза във вашия 5-ти дом на удоволствието. На свой ред вероятно ще откриете, че е по-малко стресиращо да изразите чувствата си към някого, към когото сте привлечени или влюбени. Това също е момент, в който, ако сте сериозно обвързани с любимия ви човек може да обсъдите важни за вас теми, като темата за децата е една от тях. 

Телците, които нямат сериозна връзка, определено ще има с какво да се занимават и това ще ви прави щастливи. 

Близнаци 

Близнаци, любовният ви живот определено ще ви носи приятни емоции. Звездите ви помагат да премахнете всякакви негативни вибрации. Планетата на късмета и възможностите Юпитер се движи през вашия знак, помагайки ви да излъчвате увереност и оптимизъм, но в неделя Венера ще добави и своята подкрепа. 

В тази връзка може лесно да ви подпомогне да срещнете нов любовен интерес, ако сте необвързани. Близнаците във връзка ще имат хубава седмица, ще планират забавления с партньора си. 

Източник: Любовен хороскоп за 9 -15 септември  

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase