Снимка: Istock

Овен (21 март - 19 април)

Вашата енергия и ентусиазъм ще привлекат вниманието на партньора ви. Планирайте нещо приключенско заедно. Необвързаните Овни може да срещнат някой специален по време на социално събитие.

Телец (20 април - 20 май)

Денят е идеален за романтични жестове и време, прекарано с любимия човек. Споделете чувствата си и направете планове за бъдещето. За необвързаните, възможностите за нова връзка са на хоризонта.

Близнаци (21 май - 20 юни)

Очаквайте ден, изпълнен с флирт и интересни разговори. Взаимодействието с партньора ще бъде забавно и оживено. Необвързаните Близнаци ще имат шанс за нови и вълнуващи запознанства.

Рак (21 юни - 22 юли)

Днес ще изпитвате нужда от емоционална близост. Споделете своите чувства и намерения с партньора си. За необвързаните Раци, денят е подходящ за самоанализ и откриване на нови романтични възможности.

Лъв (23 юли - 22 август)

Любовта и страстта ще бъдат на преден план. Планирайте нещо специално за вашия партньор и покажете колко много означава за вас. Необвързаните Лъвове ще привлекат вниманието на интересни хора.

Дева (23 август - 22 септември)

Искреността и откритостта ще са ключови днес. Обсъдете важни въпроси с партньора и търсете взаимно разбирателство. Необвързаните Деви ще имат шанс за дълбоки и значими връзки.

Вижте за останалите зодии в Tialoto.bg тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase