Снимка: Istock

Овен (21 март - 19 април)

Карта: Императорът

Днес ще се почувствате по-силни и уверени във вашите решения. Императорът ви напомня да използвате логиката и дисциплината в любовта. Организирайте романтично събитие, което да демонстрира вашата ангажираност и стабилност.

Телец (20 април - 20 май)

Карта: Кралят на чашите

Кралят на чашите ви съветва да бъдете емоционално зрели и състрадателни. Днес е подходящо да споделите чувствата си открито и да покажете подкрепа към партньора си. Необвързаните могат да срещнат човек с дълбоки емоции и искрени намерения.

Близнаци (21 май - 20 юни)

Карта: Влюбените

Влюбените подчертават важността на решенията в любовта днес. Може да се наложи да направите избор, който ще повлияе на връзката ви. Бъдете честни със себе си и партньора си. Необвързаните могат да се озоват пред избор между двама потенциални партньори.

Рак (21 юни - 22 юли)

Карта: Деветката чаши

Деветката чаши символизира удовлетворение и изпълнени желания. Днес е подходящ ден за празнуване на любовта и споделяне на радостни моменти с партньора. Необвързаните могат да срещнат някой, който ще им донесе емоционално удовлетворение.

Лъв (23 юли - 22 август)

Карта: Кралицата на жезлите

Кралицата на жезлите ви насърчава да покажете своята страст и енергия в любовта. Бъдете смели и изразете чувствата си. Организирайте нещо вълнуващо и незабравимо за партньора си. Необвързаните Лъвове ще привлекат много внимание със своята харизма.

Дева (23 август - 22 септември)

Карта: Отшелникът

Отшелникът ви съветва да отделите време за самоанализ и размисъл относно връзките ви. Може би имате нужда от пространство, за да разберете какво наистина желаете. Необвързаните Деви могат да се възползват от този ден за самоусъвършенстване и подготовка за бъдещи връзки.

Везни (23 септември - 22 октомври)

Карта: Двама пентакли

Двама пентакли подчертава нуждата от баланс в любовта и личния живот. Управлявайте времето и енергията си мъдро, за да избегнете напрежение във връзката. Необвързаните могат да срещнат някой, който ще внесе хармония в живота им.

Скорпион (23 октомври - 21 ноември)

Карта: Смъртта

Смъртта символизира трансформация и нови начала. Днес може да се наложи да се сбогувате с нещо старо, за да направите място за нови възможности в любовта. Необвързаните Скорпиони могат да срещнат нова любов, която ще промени живота им.

Стрелец (22 ноември - 21 декември)

Карта: Колелото на съдбата

Колелото на съдбата ви напомня, че всичко е временно и променливо. Приемете промените в любовния си живот с отворени обятия и се доверете на съдбата. Необвързаните Стрелци могат да срещнат нова любов по неочакван начин.

Козирог (22 декември - 19 януари)

Карта: Тройката пентакли

Тройката пентакли символизира съвместна работа и усилия в любовта. Днес е подходящо да работите върху подобряване на връзката си и да изградите стабилни основи за бъдещето. Необвързаните могат да срещнат някой чрез професионални или социални контакти.

Водолей (20 януари - 18 февруари)

Карта: Звездата

Звездата символизира надежда и вдъхновение. Днес ще се чувствате оптимистично и готови за нови начинания в любовта. Споделете мечтите си с партньора си и създайте общи планове. Необвързаните Водолеи ще бъдат привлечени от хора с общи цели и идеи.

Риби (19 февруари - 20 март)

Карта: Луната

Луната ви насърчава да слушате интуицията си и да бъдете внимателни към подсъзнателните си желания и страхове. Избягвайте илюзиите и бъдете открити с партньора си. Необвързаните Риби могат да се озоват пред нова мистериозна и вълнуваща връзка.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase