Снимка: iStock/vladans

Лято 2024 несъмнено може да бъде определено като футболно лято.

Вече повече от половин месец се наслаждаваме на мачовете от Европейското първенство по футбол, което се провежда в Германия. И не е изненада, че това също повлия на модните тенденции.
 
Както филмите за Барби, русалката Ариел и дори тенис филмът "Претендентите" оставиха своя отпечатък върху света на модата и красотата, така сега го прави и Евро 2024.
 
А най-хубавото е, че първенството задава доста лесна тенденция - просто редовно през лятото и в началото на есента да обличаме фланелката на любимия ни футболен отбор.
 
Сега спортният стил е на почит и няма да сбъркаме, ако носим футболна фланелка редовно. И дори не само когато гледаме мачовете, може да я носим и на бар, на поход в планината, на плажа, на концерт, на разходка в парка, на кафе, на кино, в офиса и т.н.
 
Така показваме пристрастията си, но и сме в тон със спортния стил, който наистина завладя 2024 г. Може да ги комбинирате с дънки, къси панталонки, дори спортни поли.
 
Дори фаворитът ви да е отпаднал от Евро 2024, пак може да продължавате често да обличате футболната фланелка - така показвате, че сте истински фенове и държите на своите виждания.
 
Така че - носете смело тениските на Англия, Германия, Франция, Шотландия, Испания, Италия, Дания, Румъния, Хърватия, Белгия, Швейцария и който друг отбор ви допада, независимо продължава ли напред, или пък не.
 
А когато първенството приключи, това не означава да приберете фланелките. Носете ги с гордост и после.
 
Освен това, в края на лятото се завръщат много футболни първенства, така че тогава може пък да започнете да носите фланелката на любимия ви клубен отбор - Ливърпул, Арсенал, Челси, Интер, Барселона, Реал Мадрид, Селтик, Милан, Спортинг, ПСЖ, Байерн Мюнхен, Борусия Дортмунд и т.н.
 
Звездите също често се показват с такива спортни фланелки. Певицата Сабрина Карпентър позира с фланелка на Англия на свой концерт през юни. Ким Кардашян пък се показа с фланелка на Рома.
 
Още по темата и снимки на звездите с тях вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase