Снимка: iStock

Ако сте на поход към по-добра фигура от дълго време, вероятно вече сте изчели десетки статии по темата, изпробвали сте различни диети и хранителни планове, гледали сте стотици клипове за тренировки у дома. Колкото и да се опитваме да приемаме тялото си такова, каквото е, винаги идва момент, в който искаме да се отървем от излишните за нас килограми. Всеобщата мания за загуба на тегло не е знак, че даваме приоритет на здравето си, а по-скоро, че не се чувстваме достойни такива, каквито сме.

Желанието за отслабване хем е непонятно в някои случаи, хем е разбираемо в други. Бомбардирани сме от съобщения за постигане на най-добрата си форма, влизане в определени размери дрехи и спазване на точни мерки на тялото. В някои случаи загубата на тегло е по медицинска препоръка, а не израз на несигурност. Целта на специалистите е да ни представят фактически, положителни и полезни съвети за постигане на нашите здравни цели, включително загуба на тегло. И тъй като темата е толкова популярна, има много съвети, които не само не работят, но също така могат да бъдат вредни.

Истината е, че това, което обикновено привлича вниманието, не е устойчиво и лесно за постигане. Ако сте се изкушавали да кликнете върху статия, която твърди, че ще ви предостави лесни напитки за отслабване и детокс на организма, не го правете. Често подобни заглавия са с цел само събиране на потребители и кликове, а не предоставяне на адекватна и полезна информация.

Това обаче не е типичната статия за отслабване, която ще ви накара да се почувствате обезкуражени накрая. Един от водещите специалисти по отслабването, д-р Адриен Юдим, разкрива истинските причини, поради които загубата на тегло не е проработила за вас преди, както и съвети, които можете да приложите, за да направите промяна сега.

Кои са 7-те експертни съвета за сваляне на килограми, които не сте опитвали досега, разберете от Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase