Снимка: Istock

Овен (21 март – 19 април)

Днес вашият любовен живот може да бъде изпълнен с вълнение и спонтанност. Обвързаните Овни ще усетят желание да внесат новост и свежест във връзката си. Организирайте изненадваща вечеря или малко пътешествие с партньора. Необвързаните Овни може да срещнат интересен човек на неочаквано място. Бъдете смели и готови за нови преживявания.

Телец (20 април – 20 май)

Днес е ден за романтика и интимност за Телците. Обвързаните могат да се насладят на спокойни и приятни моменти с партньора си, като споделени вечери или разходки сред природата. Необвързаните Телци може да срещнат някой специален чрез приятели или семейни събития. Бъдете отворени за нови възможности и не се страхувайте да изразите чувствата си.

Близнаци (21 май – 20 юни)

Днес е важно да комуникирате ясно и откровено с партньора си. Обвързаните Близнаци трябва да отделят време за разговори и изясняване на недоразуменията. Необвързаните могат да срещнат нови хора чрез социални мрежи или групови събития. Бъдете социални и активни, за да привлечете нови романтични възможности.

Рак (21 юни – 22 юли)

Днес емоциите ще бъдат на преден план за Раците. Обвързаните ще усещат силна емоционална връзка с партньора си и ще имат нужда от близост и подкрепа. Необвързаните Раци могат да се почувстват привлечени към някой, който разбира техните чувства и нужди. Следвайте интуицията си и бъдете открити за нови запознанства.

Лъв (23 юли – 22 август)

Днес ще бъдете в центъра на вниманието и ще излъчвате магнетизъм, който ще привлича хората около вас. Обвързаните Лъвове могат да организират романтична изненада за партньора си, която ще заздрави връзката им. Необвързаните Лъвове могат да срещнат интересен човек, който ще ги впечатли със своята харизма и увереност. Бъдете смели и се насладете на деня.

Дева (23 август – 22 септември)

Днес ще трябва да обърнете внимание на малките неща в любовния си живот. Обвързаните Деви трябва да покажат грижа и внимание към партньора си чрез малки жестове и действия. Необвързаните Деви могат да срещнат някой интересен на работното място или по време на ежедневните си дейности. Бъдете наблюдателни и не изпускайте възможностите.

Вижте останалите зодии тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase