Снимка: Istock
fallback

Ако често пазарувате онлайн, със сигурност ви се е случвало да се изненадате от начина, по който ви стои дадена дреха, когато поръчката пристигне. Но дори и в магазина, преценката ви може да бъде неточна и да се окажете с още един панталон, който просто ще остане в гардероба. Как да избегнете това? Първо определете формата на тялото си и вижте кой панталон ще ви отива най-много, ако имате:

I-форма

Вие сте слаби и може да опишете фигурата си като момчешка, така че за вас е необходимо да създадете малко извивки. Можете да направите това с помощта на плисета и набори около талията, или пък детайли около бедрата. Носете светли или шарени панталони, които да фиксирате с тънък или по-широк колан.

V-форма

Ако сте с такава форма, то вие имате по-широки рамене, в сравнение с ширината на бедрата, така че вашата задача е да балансирате силуета. Можете да постигнете това с помощта на панталон с широки крачоли и да добавите детайли около бедрата (като цветен принт или шарки), ако искате да ги направите да изглеждат по-закръглени.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

Навитак

преди 6 дни

Мише, идеалните панталон е сваленият, казвам ти го за да не си правиш илюзии некви!

10

Анонимен

преди 6 дни

идеалният панталон треа има дупка отзади и отпреди

9

Анонимен

преди 6 дни

До Анонимен 1 ....Глей кво са брато...тва ароматите са просто едни молекули. Кат не мое трапиш миризми, ами заобикаляй отдалеч или пък по добре не дишай! Па ако искаш, мое си туриш и щипка за пране на носа...

fallback