Снимка: Istock

Може би няма човек, който да не вярва, че някаква сила бди над него и му е помагала или помага в определени ситуации. Всички сме чували за ангелите, които ни пазят. Те винаги намират начин да ни напомнят за присъствието си.

Вижте 10 знака, които ангелите пазители ни оставят.

1. Намирате си пера – Перата са един от най-разпространените начини за получаване на съобщения от ангелите или починали близки. Намирането на перо на земята има много специално значение. Ако например сте изпитвали безпокойство относно финанси в този период, то това е знак, че нещата ще се подобрят.

2. Пеперуди, летящи около вас – Пеперудата се смята за специално послание от ангелите пазители. Въпреки че сезонът на пеперудите е пролетта и лятото, невинаги можем да ги видим, дори ако около нас има растения. Затова, когато се появи пеперуда, знайте че сте закриляни.

3. Намиране на монета – Един от начините, по които ангел може да ви изпрати знак, е като постави монета на пътя ви. Това е знак, че не сте сами, дори и да се чувствате така. Бъдещето, което идва за вас ви носи просперитет. Казват, че когато намерим монета е важно да погледнем годината написана на нея, тъй като тя също може да ни покаже от кого е изпратено това послание.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase