Когато хората мислят за прическите през 80-те години, те са склонни да си представят твърде големите обеми. И това никак няма да е грешно. Но истината е, че външният вид на косата от 80-те години е много по-нюансиран от това, което си мислим, включващ безброй текстури, слоеве, цветове и толкова много аксесоари. Всъщност поради богатството и разнообразието от модерни стилове от миналото, много хора все още не могат да им се наситят.

Ако трябва да си говорим честно, красотата и модата са циклични явления. Ние просто правим фини промени, за да актуализираме външния вид и да го поддържаме свеж и в крак с десетилетието, в което живеем. Но не само обемната коса и бретонът се появяват отново днес. Това, което се откроява най-много, са някои от формите на подстригване като мълет и шаг, които сега виждаме отново и отново. Също така филмът „Барби“ помогна за създаването на нови интерпретации на типичните за 80-те години прически.

Готови ли сте да се завърнете няколко десетилетия назад, за да опитате от стила на 80-те? Е, ние имаме няколко предложения за емблематични и незабравими прически, които да изпробвате.

Прически от 80-те години за лятото на 2024 вижте в Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase