Снимка: Istock

Продукти:

  • 200 мл сварено топло кафе
  • 3 с.л. захар
  • 300 мл студена течна сметана за разбиване

Приготвяне:

  • Изсипете кафето в купа и добавете към него захарта.
  • Разбъркайте добре, за да се разтвори захарта.
  • Когато кафето се охлади, може да го сложите в хладилника за около 1 час.
  • След това в купа с помощта на миксер разбийте сметаната.
  • Следва да добавите постепенно и кафето.
  • Отново разбийте добре в миксера.
  • Покрийте купата с получения крем със свежо фолио.
  • Поставете я в хладилник за 1 час.
  • След това разпределете крема в подходящи чаши или купички.
  • По желание добавете настърган шоколад, ядки, напоени бишкоти.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase