Снимка: iStock

Изглежда, че на всеки пет секунди излиза нов „трик“ за отслабване, който става популярен и е почти невъзможно да поддържаме темпото на тенденциите. От Закона на привличането до природния оземпик и тренировки, за които хората се кълнат, че ще трансформират тялото ви, всеки метод варира драстично, което затруднява някога да разберете какво може да ви помогне, ако сте на път за отслабване. И нека си признаем – видеоклиповете и препоръките на TikTok просто не са достатъчни, за да дешифрират дали даден метод е подходящ за вас.

Ние обаче предпочитаме да се доверяваме на проверени и доказани информации, отколкото да попадаме в спиралата на модните тенденции. Именно затова, когато научихме, че има нов метод, за който се твърди, че е ключът към загубата на тегло, решихме да го проверим. Става въпрос за правилото 30/30/30.

Какво представлява методът 30/30/30

Методът 30/30/30 беше популяризиран от Гари Брека – биолог, изследовател и биохакер, но концепцията за първи път е въведена от Тим Ферис в книгата му „4-часовото тяло“. В един от видеоклиповете си Брека казва, че никога през живота си не е виждал нещо да сваля мазнините от тялото като този метод. Самият биолог толкова много харесва правилото, че признава съжалението си, че не го е открил и патентовал първи.

Цялата статия чететв в Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase