Снимка: Istock

Юни наближава и по традиция поглеждаме към звездната карта, за да разберем кои зодии ще са най-големите късметлии през летния месец. Ето кои:

Овен

Скъпи Овни, очаква ви динамичен и вълнуващ месец юни! Ще сте изключително заети точно преди бума на летните отпуски. Ще имате много задачи и в работата, и в семейството, но това ще ви мобилизира да се справите с всичко, за да може през следващите седмици и месеци да се насладите на ваканциите.

За някои представители на зодията са възможни работни пътувания и срещи с партньори, от което може да произлязат нови източници на доходи. Възползвайте се максимално от всяка среща, покажете чар и усмивка, и покорявайте с харизмата си.

Не се срамувайте да покажете своите силни страни в професионалните си срещи и ангажименти. Ако имате постижения – изтъкнете ги, нека отсреща знаят с какъв човек си имат работа.

Ако сте направили инвестиции в миналото, възможно е сега да се появят печалби и да попълнят банковата ви сметка.

През този период ще е важно да се вслушвате в интуицията, във вътрешния си глас. Чуйте какво ви нашепва, за да вземете най-правилните решения.

В любовен план нещата няма да са толкова гладки, колкото в професионален. Възможни са известни пререкания с любимия човек или с близък от семейството, но ако запазите хладнокръвие, има шанс да излезете от ситуацията.

Необвързаните представители на зодията да излизат повече през юни, да се срещат с хора и да се забавляват. Любовта ги чака някъде там!

Важни дати:

6, 19, 23, 27, 30.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase