· До 9 юни селекция от анимационни филми в А1 Видеотека на промо цени с отстъпка от 50%

· Сред избраните заглавия са анимациите „Патешки истории“, „Тролчетата“, „Зайчето Питър 2: По широкия свят“ и много други

По случай Международния ден на детето A1 клуб и Комсед подаряват на абонатите на Xplore TV 50% отстъпка на избрани детски анимационни филми с любимите герои. Сред заглавията в А1 Видеотека са както някои от най-новите, така и някои от най-обичаните анимации като „Патешки истории“, „Тролчетата“, „Зайчето Питър 2: По широкия свят“, „Смърфовете“ и много други.

„Патешки истории“ разказва за приключението, в което се впуска едно обикновено патешко семейство, опознавайки света. Забавната анимация е поредният детски филм от създателите на хитове като „Миньоните“, „Аз проклетникът“ и други познати, който показва красотата на света и учи децата на добродетели по креативен и разбираем за тях начин. Историята ни среща със семейство Малард, които цял живот плуват в своето езеро в Нова Англия, без да знаят нищо за останалия свят. Когато един ден семейство прелетни птици ги посещава и разказва за вълнуващите си преживявания от далечни дестинации, мама Пам решава, че иска да покаже света на своите деца Дакс и Гуен. Така патиците потеглят на неочаквано приключение чак до Ямайка, по време на което преоткриват себе си и създават страхотни приятелства. Анимацията е чудесен повод за прекарване на повече време със семейството, а сега е достъпна на половин цена за зрителите на А1 Видеотека.

Анимираната комедия „Тролчетата“ е още едно заглавие, което по повод празника на най-малките може да бъде гледано с 50% отстъпка от всички зрители на А1 Видеотека. Филмът ни отвежда в щурия свят на тролчетата, където всички се веселят, танцуват и пеят по цял ден, а щастието и добротата са най-голямата им сила. Позитивният им живот бива помрачен, когато гигантът Бергенс напада селцето, в което живеят и отвлича някои от тях. Тогава Попи и Бранч решават да поемат на приключение и да спасят приятелите си. Филмът ни пренася в един цветен и бляскав свят, където няма невъзможни неща, а музиката може да бъде решение на всички проблеми.

В продължението на филма „Зайчето Питър“ Томас и Беа вече са женени и живеят заедно с Питър и неговото заешко семейство. Въпреки обещанието за нов живот и положените усилия, пакостливият Питър не може да се промени. Бягайки от дома, той отива в големия град, където опасностите дебнат от всеки ъгъл, а Питър отново навлича неприятности на своето семейство. Докато всички го търсят, пред него стои изборът дали да се върне у дома, или завинаги да продължи с лудориите. „Зайчето Питър 2: По широкия свят“ е забавна комедия, подходяща за цялото семейство, която сега е достъпна за всички зрители на А1 Видеотека на промоционална цена с отстъпка от 50%.

По случай празника на детето абонатите на А1 Видеотека могат да избират между поредица от забавни детски филми, сред които също са „Смърфовете“, „Аз проклетникът“, „Бебе Бос“, „Пес Патрул: Супер филмът“, „Котаракът в чизми“ и още много други. До 9 юни заглавията може да бъдат наемани на половин цена и да се гледат неограничен брой пъти в рамките на 48 часа. Видеотеката предоставя на зрителите на A1 Xplore TV възможност за гледане на над 25 000 сериали и филми от всякакви жанрове. Платформата разполага с българско и чуждестранно съдържание, и дава на зрителя персонализирани предложения спрямо неговите предходни предпочитания.