Снимка: iStock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира за всяка зодия.

Tialoto.bg ви представя седмичен хороскоп за периода до 2 юни 2024 година. Той е изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Приемайте събитията спокойно и с чувство за хумор. Не всичко ще се случва според предположенията ви, но това съвсем не означава, че сте в губеща позиция. Ориентирайте усилията си в две направления – създаване на ред във всички сфери на дейност и стабилизиране на постигнатите параметри. Резултатите от сложните дейности, които стартирате през тази седмица, ще получите след около половин година.

Телец

Значимите събития, предизвикани от непредвидени промени, ще засегнат предимно професионалната сфера. Първоначално ще изглеждат страховити. Може да става дума за фалит, освобождаване от работа, нетърпими конфликти, но не бързайте с окончателните заключения. Старото се руши, за да започне изграждането на нещо ново, от което се очаква да е и по-хубаво. Ориентирайте се към дейности, свързани с оптимизация, интеграция, укрепване на връзките със задгранични партньори, осигуряване на надеждни сътрудници.

Цялата  статия можете  да прочетете в Тialoto.bg

Източник:  Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase