Снимка: Istock

Месец юни ще бъде динамичен и интересен. В живота ни ще се случват промени, изпитания, но през по-голямата част от периода енергията ще бъде положителна. Какво ви очаква според зодията? Вижте в женския ни хороскоп.

Жената Овен 

Скъпи дами, новият месец юни обещава значителна промяна в личния и професионалния ви живот. Началото на месеца носи прилив на енергия и мотивация, които ще ви помогнат да постигнете целите си. Вашата управляваща планета – Марс, влияе върху вашия комуникационен сектор, което също ще ви помага в начинанията.

Около средата на месеца очаквайте някои предизвикателства в отношенията. Откритите и честни разговори са ключови за разрешаване на конфликтите с любимия ви човек, любовен интерес или близки. Новолунието през юни ви носи възможности в кариерата ви. Прегърнете промяната и поемайте пресметнати рискове.

Жената Телец 

За жените родени под знака на зодия Телец, трансформациите, които започнаха през месец май, ще продължат и през юни. Ще успеете да постигнете повече стабилност.

Венера ще ви помага да постигате напредък с парите и в работен план, затова се възползвайте. Романтиката също ще процъфтява. Въпреки че пари няма да ви липсват, звездите ви съветват да внимавате как харчите. Ретроградният Меркурий, започващ на 20-и, може да доведе до някои недоразумения, така че не бързайте в нищо.

Жената Близнаци 

Честит рожден ден на онези от вас, които празнуват през юни. Вашият месец ви носи вихрушка от възможности. В средата на периода, Меркурий, вашата управляваща планета, преминава в знака Рак, призовавайки ви да се съсредоточите върху емоционалната интелигентност. Моментът е подходящ за изчистване на някои недоразумения и конфликти.

По отношение на работата са възможни нови сътрудничества, но внимателно проучете всички подробности. Звездите ви съветват през целия месец да останете адаптивни към приливите и отливите на промяната.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase