Снимка: iStock

Времето определено не подсказва, че лятото пристига, но е точно така. С едно мигване и пролетта почти премина. Най-топлият сезон от годината е на хоризонта, но след последното пролетно почистване вероятно не се чувствате готови и мотивирани за още едно основно подреждане и пренареждане на дома. Не ви обвиняваме - всеки ден бихме пили чаша розе в допълнение на вкусни сирена и колбаси, докато гледаме залеза на слънцето, вместо да чистим. Въпреки това, подготовката на дома за предстоящия сезон не е задължително да включва работа през целия уикенд.

Независимо дали сте собственик на жилище, наемател или сте отседнали при приятели или семейството това лято, тези съвети ще ви помогнат да подготвите вашето пространство за сезона за по-малко от 24 часа. С тези лесни трикове можете да освежите и реорганизирате дома си и да навлезете уверено в ерата на целунатата от слънцето кожа, меките температури и живота на открито.

15 начина да подготвите дома си за лятото

1. Преминете към по-леки чаршафи

Няма по-лошо чувство от това да се събудиш посред нощ, облян в пот. За да избегнете това през летните месеци, заменете уютните чаршафи за студено време за по-дишащи опции. Чаршафите от лен или перкал са чудесен избор, за да ви охладят в по-топлото време. Може също да искате да смените тежката си завивка или одеяло с по-лека и прохладна.

2. Поставете летните дрехи в предната част на гардероба

Времето за пуловери официално приключи, така че няма смисъл те да заема ценно място в гардероба ви. Приберете зимните си дрехи в задната част, за да имате лесен достъп до тениските, полите и роклите. Това не само прави приготвянето за деня по-лесно и по-бързо, но също така ви позволява да видите всичките си опции за обличане, така че да можете да комбинирате нови неща заедно или да преоткриете стари находки.

Цялата стартия можете да прочетете в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase