Макар че всички хора са различни, ако някога сте се интересували от астрология, със сигурност ще забележите някои изненадващи съвпадения и черти на характера, които са общи за всеки от даден знак.

В следващите редове ще разгледаме китайския хороскоп и ще видим какви качества са характерни за всеки един знак.

Плъх

Години на раждане: 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020, 2032

Личност: Плъховете са известни със своя оптимистичен и амбициозен характер, като те са съобразителни и очарователни в същото време. Те умело се приспособяват към ситуациите и са пестеливи, което ги прави находчиви и богати. Плъховете са забавни, тъй като показват чар и позитивност и имат добро чувство за хумор.

Има пет различни вида плъх:

Метален плъх (1960, 2020): Металните плъхове имат невероятен вкус към по-фините неща в живота. Те инвестират добре и имат впечатляващ финансов нюх. Те може да изглеждат весели на повърхността, но отвътре могат да бъдат обезпокоени и притеснени.

Воден плъх (1972, 2032): Интелигентни и проницателни, водните плъхове са дълбоки мислители, които се изразяват ясно. Те са изключително талантливи и опитни писатели. Страхът им от обвързване обаче може да ги вкара в грешната компания.

Дървен плъх (1984): Дървените плъхове са дружелюбни, общителни хора, които имат добро чувство за хумор и обичат да пътуват. Те имат силно въображение и интелигентност, така че тяхната несигурност е неоснователна.

Огнен плъх (1936, 1996): Огнените плъхове имат безкрайна енергия и ентусиазъм и винаги са въвлечени в някакво действие. Те са оригинални мислители, които мразят да бъдат подчинени на чужди инструкции. Те са издръжливи и с правилната подкрепа ще напреднат добре в живота.

Земен плъх (1948, 2008): Земните плъхове са много предпазливи, никога не поемат рискове и постоянно се опитват да подобрят финансовото си състояние. Те може да не са толкова приключенски настроени като другите плъхове, но са лоялни и грижовни към тези, които обичат.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase