Снимка: Istock

Интериорът, подредбата и дизайна на дома са нещо, което е въпрос не само на вкус, но и на тенденции, които са актуални в момента. Не искате домът ви да изглежда демоде, нали? В такъв случай е добре да помислите над предпочитанията си и това какво ви допада, и да го сравните с актуалните трендове.

Не е задължително да ги следвате, разбира се, защото в крайна сметка вашият вкус и уют са най-важни за вас, но все пак е добре и да не сте прекалено старомодни. Това важи както за визията ви, така и за мястото, в което живеете.

Кои са тенденциите в интериора, които са по-скоро демоде и е добре да ги избягвате?

Стари модели лампи

Може да си падате по винтидж декорацията и в това няма нищо лошо, стига да си личи, че наистина е винтидж. Този ефект се постига с подходящия подбор на елементи в интериора, но не и със същински остарели модели, от които лъха на вехто.

Прекалено много цветове

Внимавайте с цветовете, защото те могат да изиграят лоша шега в интериора. Ако жилището ви е прекалено наситено с цветове, това не само пречи на уюта, но и не е модерно. Вместо това опитайте да се спрете на акценти с любимите ви цветове, без това да е натрапчиво за окото.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase