Снимка: iStock
fallback

Винаги се радваме на разтърсващо червено червило, тъй като червените устни привличат повече внимание отколкото по-фините опции. Въпреки любовта ни към цвета, все пак трябва да обърнем внимание на нещата, които да носим с него, тъй като правилните тоалети могат да ни накарат да изглеждаме още по-стилни, сексапилни и модерни. От друга страна, избирането на дрехи, които по никакъв начин не подхождат на червеното червило, ще отнемат много от визията ни.

Опитайте например да не носите отблъскващи се, разсейващи цветове с червеното червило. Докато някои смели нюанси – катосиньото – могат да привлекат вниманието към червените устни за подобряване на външния вид, носенето на прекалено контрастен нюанс, като зелено, не е добра идея. Освен това, носенето на различен нюанс на червеното е може би още по-лошо решение.

Най-добрият съвет, който можем да дадем, когато съчетавате червеното червило с вашите дрехи, е да не отвличате вниманието от устните си, носейки артикули, които не им пасват. Като цяло неутралните нюанси вероятно са най-добрият ви залог.

Какви дрехи да избягвате, когато носите червено червило, четете в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

8

Анонимен

преди 6 месеца

Две леви обувки.

7

Анонимен

преди 6 месеца

Всякакви, за още по-разтърсващо въздействие.

6

Анонимен

преди 6 месеца

Най вече облечени...

fallback