Снимка: iStock

Ако сте станали жертва на тенденцията за блейзъри, напълно ви разбираме. Най-вероятно вие, както и аз, имате пълен гардероб с връхната дреха в различни цветове, шарки и стилове. Въпреки големия избор, все още е напълно нормално да се чудите как точно да включите блейзъра в ежедневието си по начин, който да изглежда елегантно и стилно.

Макар модните тенденции постоянно да се сменят, блейзърите си остават константа за есента. Благодарение на способността си да се вписват във всеки стил и повод, те са задължителна дреха за сезона, която безпроблемно може да издигне визията ви няколко нива нагоре. Тъй като септември и октомври се характеризират с най-непредсказуемото време, блейзърите са чудесни за моментите, когато трябва да излезем навън, но не знаем точно какво да облечем.

Ако не знаете точно как да носите блейзър, ние сме тук, за да ви помогнем. Малката тайна, която трябва да знаете, е, че той може да бъде шикозна част от облеклото с помощта на рокли, поли, пуловери, дълги блузи и какво ли още не. С една дума - универсална добавка към визията.

Блейзър за есента - шест формули за елегантен стил

С любимите ви панталони

Комбинацията от панталон и блейзър е елегантността, която търсите, ако вече трябва да се връщате в офиса. Това е класическо, изпипано съчетание, което може да ви отведе както на важна среща с колеги, така и на късно кафе с приятелки. Най-добрата част тук е, че и двете са страшно удобни. Опитайте да съчетаете голям блейзър с панталон с висока талия и бяла тениска за професонален, но ежедневен външен вид.

Вижте как да носите блейзър в Тialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase