IStockphoto

Хороскоп за седмицата е нова порция астрология, която ви предлагаме всеки понеделник. Тя е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира за всяка зодия.

Предлагаме ви седмичен хороскоп за периода 30 януари – 5 февруари. Той е изготвен от астролога Петя Георгиева.
 
Хороскоп за седмицата – какво да очаквате?
 
Овен
 
Действайте активно, но по възможност без да се натоварвате с допълнителни ангажименти. Поддържайте контактите си на ниво, което ви е удобно и не ви обременява. Участвайте в публичните инициативи, които ви интересуват и където бихте могли да представите постиженията и творческите си възможности. За да съхраните енергетиката си максимално стабилна е желателно да се занимавате с дейности, които ви допадат и сте сигурни в изпълнението им.

Телец
 
Ще получите първите резултати и приходи от дейности, които сте завършили преди няколко месеца. Ще разполагате и с удобна възможност да актуализирате и подобрите резултатите. Обновяването ще повиши популярността ви. Следвайте предварително набелязаните си намерения, но без идеята да „надскочите себе си“. Съобразявайте ангажиментите, които поемате с нивото на ресурсите, с които разполагате. Не се амбицирайте излишно.

Близнаци
 
Близнаци, сили и ентусиазъм не ви липсват, а как ще ги оползотворите, зависи от личните ви предпочитания. Марс все още е във вашия знак и ще е в благоприятни аспекти със Слънцето, но в не особено благоприятни с Венера. Погрижете се за външния си вид и спортната си форма, сочи вашият нов хороскоп. Повишете физическата активност и редуцирайте контактите с оглед превенция от ширещите се вирусни инфекции. Ориентирайте се към творчески дейности, изискващи нестандартен подход, чиято реализация вече сте обмислили. Общувайте по начин, който не би навредил на личните ви отношения.
 

Тъмна енергия: 5 зодии с „адски“ характер

Кои са най-сексуалните зодии?

3 зодии, които не биха ви измамили

Рак
 
Прегледайте крайните срокове на текущата си работа и се постарайте да ги спазите. По отношение на новите идеи ще се натъкнете на някои затруднения. Приемете, че това е първата проверка за приложимостта им в практиката, която ви дава възможност да изпипате детайлите и ви подсказва, че не е нужно да бързате. Както личните, така и деловите контакти ще са интензивни. На моменти може да ви се сторят изтощаващи, но ще са и полезни. Вслушвайте се в мнението на околните и приемете препоръките им като коректив и оценка за полезността на промените, които се каните да предприемете.
 
Още от хороскопа и друга любопитна информация от света на астрологията ще откриете в Tialoto.bg 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase