Снимка: Софийска вода
fallback

Ученик и ментор ще се изправят в кулинарен риалити двубой тази есен. Преди ден от bTV обявиха, че известният кулинарен консултант и инструктор Chef Кустев е един от основните претенденти във "Фермата".

Малцина обаче знаят, че професионалният път на Кустев е започнал под зоркия поглед на Chef Токев, който вече шести сезон оценява най-талантливите хоби готвачи в кулинарното шоу MasterChef.

"Четири години работих с Chef Андре Токев, моят ментор и много добър приятел. Това са едни уникални 4 години, в които според мен модерната кулинария проходи в България. Имаше много нови неща, които никой никога не беше виждал в България. Екипът беше уникален, сплотен и работехме ужасно много. Андре ни държеше във форма и не ни даваше възможност да се отпуснем", разказва Chef Кустев за своя ментор.

Битката за зрителското внимание в ефира обещава да е изключително оспорвана. Chef Токев ще радва зрителите с безспорния си кулинарен авторитет в цели две предавания - MasterChef и "Ловци на храна".

Chef Кустев от друга страна, ще трябва да се справя с ограничените ресурси във "Фермата" и да покаже как от нищо може да направи нещо.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

Модерна кулинария

преди 3 години

Колкото повече обработване на продуктите, толкова повече загуба на ценните съставки.Да изтормозиш и смачкаш някакъв морков заради няколко капки пюре. Предпочитам го с фибрите.Поширано яйце, или яйца на очи - вътре суров жълтък - ами леля салмонелЯ?Морски дарове не ям - особено мидите обират всички тежки метали.Или пък рибай стек вътре кървав. После ставаш най-бързия спринтьор /към тоалетната/ Мерси.

14

v

преди 3 години

как са се гушнали.... третият черпак отзад е надигнал точилката

13

Анонимен

преди 3 години

Само комплексари коментират тука явно.

fallback