БГНЕС
fallback

 

Социалната изолация се отразява отлично на Соня Йончева. Заобиколена от любимите си хора, оперната прима посрещна Великден с пълна трапеза. На нея, освен вкусни козунаци, имаше и от любимия ѝ плодов тарт.

Българката с радост готви за своя съпруг и двете си деца.
 
„Току-що приготвих тази красота за следобедния чай. Без глутен и млечни продукти“, написа тя в Instagram. Нейни последователи веднага поискаха рецептата за сладкото изкушение, което е изключително леко и здравословно.  
 
Ето какви продукти са ви необходими: 
 
– готово тесто за тарт (без глутен и млечни продукти); 
 
За ваниловия крем: 
 
– 750 мл безглутеново мляко; 
 
– 2 яйца; 
 
– 75 г захар; 
 
– 25 г брашно (без глутен); 
 
– ванилена есенция.

 
 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Sonya Yoncheva (@sonyayoncheva) на Апр 17, 2020 в 8:43 PDT

 
Как да приготвите тарта на Соня Йончева четете в Tialoto.bg 
 
Източник: Tialoto.bg 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

4

Не съм Учител по БЕЛ

преди 4 години

БезглутеновияТ тарт на Соня ... Как може да пишете статии и да не владеете правилото за употреба на пълен и кратък член. Добре, човек може да се обърква. Всеки грешки, човешко е. Но затова трябва да има редактори или проверяващи преди да публикувате една статия. Аз не гледам кой е авторът. Гледам, че има неграмотно заглавие в днес.бг. Излагацията е на ниво медия.

3

Доктор

преди 4 години

На тази женичка мога да приложа такава яка терапия, че ще и се изгладят всички бръчки по цялото тяло! Ох, котьоооо! Нужни са само 25 см. терапия и по-често !

2

Анонимен

преди 4 години

Глутенът не е вреден. Той е вид протеин и само хора алергични към него не трябва да го ядат.Ама ... чули-недочули!!!Четете бе, хора!

fallback