Социалната изолация се отразява отлично на Соня Йончева. Заобиколена от любимите си хора, оперната прима посрещна Великден с пълна трапеза. На нея, освен вкусни козунаци, имаше и от любимия ѝ плодов тарт.
Българката с радост готви за своя съпруг и двете си деца.
„Току-що приготвих тази красота за следобедния чай. Без глутен и млечни продукти“, написа тя в Instagram. Нейни последователи веднага поискаха рецептата за сладкото изкушение, което е изключително леко и здравословно.
Ето какви продукти са ви необходими:
– готово тесто за тарт (без глутен и млечни продукти);
За ваниловия крем:
– 750 мл безглутеново мляко;
– 2 яйца;
– 75 г захар;
– 25 г брашно (без глутен);
– ванилена есенция.
Как да приготвите тарта на Соня Йончева четете в Tialoto.bg
Източник: Tialoto.bg
Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase
fallback
fallback
fallback
Коментари Напиши коментар
4
Не съм Учител по БЕЛ
преди 4 годиниБезглутеновияТ тарт на Соня ... Как може да пишете статии и да не владеете правилото за употреба на пълен и кратък член. Добре, човек може да се обърква. Всеки грешки, човешко е. Но затова трябва да има редактори или проверяващи преди да публикувате една статия. Аз не гледам кой е авторът. Гледам, че има неграмотно заглавие в днес.бг. Излагацията е на ниво медия.
3
Доктор
преди 4 годиниНа тази женичка мога да приложа такава яка терапия, че ще и се изгладят всички бръчки по цялото тяло! Ох, котьоооо! Нужни са само 25 см. терапия и по-често !
2
Анонимен
преди 4 годиниГлутенът не е вреден. Той е вид протеин и само хора алергични към него не трябва да го ядат.Ама ... чули-недочули!!!Четете бе, хора!