Снимка: Pixabay
fallback

Жител на американския гр. Пуебло в щата Колорадо е дал 303 л кръв за 34 години, съобщи Лента.

Oще по темата

Дейв Махалик дал за първи път кръв за майката на приятеля си. След това станал постоянен донор. За целта на всеки две седмици той ходи в болница, която е на 160 км от дома му.

Когато Махалик дал кръв за 640-и път, са го наградили с почетна значка на донор. За 34 години той е спасил 1920 живота. Махалик е заявил, че да дава кръв за него, е вече навик и ще продължи да го прави. Според него донори могат да бъдат и 70-годишните, и 80-годишните, пише БТА.

Да спасяват хора по този начин, е възможно за всички, които не могат да си позволят да се занимават с благотворителност.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

патил съм си

преди 4 години

Дарявай народеее, дарявай че такива като митьо очите им се налага от време на време преливане на кръфчица. А за вас ако някой ден се наложи да ви прелеят кръв, ще получите отговор че кръвта е в дефицит и ще се наложи да платите като ПОП!

10

Анонимен

преди 4 години

Считайте статията за поредната от "зарибителските" материали подтикващи *** да дарява.Идентична с рекламите за лотариите на пеевски и спортните залози на Черепа, както и с "лесните" пари на "ИзиКредит"........На лов за балъци, другари.......

9

АТАКИСТ

преди 4 години

Краварите какво ли няма да направят само да спасят някой !

fallback