Снимка: Pixabay
fallback

Флиртът е изкуство, което търпи промяна с годините. Докато в тийнейджърска възраст сте ухажвали и сте били ухажвани по един начин, то в 20-те ставате по-дръзки и демонстрирате по-ясно своята сексуалност, а в 30-те сте по-зрели във флиртуването. Причината е, че в различните периоди търсите различен тип партньори, а и самите вие сте натрупали опит, който влияе на поведението ви.

Какво от „общоприетите сигнали“, подканящи към флирт, можете да запазите в 30-те?

Секси облекло

Все още сте млади, за да сте по-дръзки и да носите подходящи дрехи, които да подчертаят извивките ви. Следвайте модните тенденции, отворете деколтето, но без да прекалявате. Играйте с цветовете – червеното винаги привлича внимание и е по-агресивно. 

В зависимост от това какъв тип отношения търсите, провокирайте с облеклото.

Усмивка

Усмивката не губи чара си с времето. Без значение дали сте на 15, 20, 30 или 35 – с усмивка ще индикирате на противоположния пол, че сте отворена към комуникация и флирт.

Смислен разговор

Кикотенето и усукването на косите е по-адекватно за по-младите дами. 

В 30-те вече притежавате една зрялост и търсите по-сериозен и по-възрастен партньор от вас, което предполага и друг тип поведение. Тези мъже се впечатляват не само от визия, но и от интелигентни разговори.

Флиртуването включва по-задълбочен разговор, с повече мистика, хумор и провокация.

Още тактики за флирт на 30, четете в Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

46

Анонимен

преди 4 години

Що не кажете , тия от гей-парадите и те ли флиртуват като нормалните хора , и каква е целта на техния флирт - брак и дете ??

45

Sichtpunkt

преди 4 години

Много пъти съм казвал, ще го кажа и сега.Яне Сандански е дал отговор на най- щекотливият въпрос- Какъв е смисълът на живота? - като е казал:"Робът се бори за свобода, а свободният за СЪВЪРШЕНСТВО!"Да децата са важни от физиологическа гледна точка, но за задоволяване на духовните потребности, човек е устроен така, че се стреми винаги към съвършенство.

44

Селяндур

преди 4 години

До Анонимен 42Ами те 90% от моите познати са разведени и мъжът изплаща издръжки. Щото, нали, някой го е засърбяло котиту за БиБиСи... Казвам, че се връзвате на еврейската пропаганда Феминизъм, но никой не вдява. Вместо да раждате бели деца вие издържате с данъците си ор*ки от Африка и Азия.

fallback