Снимка: Pixabay
fallback

В началото на една връзка всичко е идеално, но след това идват проблемите. Дали заради привързаността към другия или силни чувства, много мъже и жени не се решават да сложат край на брака и поискат развод. Това води до непрестанни караници, но понякога и до неочакван обрат. 

 
Ако обмисляте да подадете молба за развод, не бързайте при взимането на решението, а "претеглете" предимствата и недостатъците на вашата връзка. 
 
Ето 6 знака, които ще ви насочат към края на брака:
 
 
1. Непрестанни караници
 
В един момент скандалите стават част от ежедневието на семейната двойка и започват да натоварват прекалено много. Ако се карате за дребни неща почти всеки ден и трудно може да намерите консенсус, то не се заблуждавайте, че за в бъдеще нещата ще се променят към по-добро. Никой не обича да живее в непрестанни кавги. 
 
2. Двойка без деца
 
Има партньори, които искат да си поживеят и отлагат създаването на потомство за по-късно. Но когато мъжът или жената не са показали по никакъв начин, че искат да имат деца, по-добре е да се разведете и намерите някой, с който да изградите здраво семейство с наследници. Правилната половинка ще обсъди с вас този въпрос. 
 
3. Лош секс
 
Когато правите секс все по-рядко, трябва да се замислите, че отношенията ви отдавна за изстинали. Интимният контакт между двама души не е най-важното нещо, но е показателен за един брак. 
 
Още знаци, които ви покажат кря на брака, четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

28

Danny

преди 4 години

Българинът най го интересува какво ще кажат хората. Имам поне трима добри приятели, които не понасят жените си. Змии и гущери от устите им когато сме заедно. Върнат ли се вкъщи, то не е патенце, пиленце, скъпа, а това жената го усеща кога е искрено и кога е булшит. За жалост и повечето жени са на принципа: по-добре вдовица, отколкото разведена. И накрая имаме едни хора, които се измъчват един друг, в името на това, да не ги одумват хората или уж заради детето. А то за него е и по-зле.

27

Анонимен

преди 4 години

Не вярвам авторката на статията някога да е виждала семейство. Вероятно само по телевизията...

26

Анонимен

преди 4 години

Пълни глупости. Често двойките без деца са по-привъразнаи от тези с деца.

fallback