Снимка: Pixabay
fallback

Вярвате ли в астрологията? Ако не, то поне можете да се позабавлявате със съветите, които според видни астролози работят за подобряване на любовния живот на отделните зодии. 

Овен
 
Хората от тази зодия са импулсивни и нетърпеливи. Те трябва да мислят малко повече преди да говорят и реагират.
 
Телец
 
Телците обичат да стоят в зоната си на комфорт и за тях е предизвикателство да опитват нови неща. Тяхната връзка може да забуксува и затова трябва да предизвикват себе си и да правят нови неща, ако искат да задържат половинката си.
 
Близнаци
 
Близнаците са благословени с невероятни комуникационни умения, но избягват всякакви конфронтации с партньора си. Това, което трябва да направят, е да бъдат по-открити с половинката си и нещата, които ги притесняват във връзката им.
 
Рак
 
Раците приемат връзката си прекалено сериозно и реагират много емоционално на всичко, което се случа в нея. Съветът за връзка, който би било добре да следват е да не стават свръхемоционални и да гледат на нещата по-прагматично и рационално.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

АГЕНТ ТЕНЕВ

преди 4 години

До Стрелец АБСОЛЮТНО СИ ПРАВ.......БРАКА Е ОПИТ НА ДВАМА ДУШИ,ДА РЕШАТ ПРОБЛЕМИТЕ СИ,КОИТО НИКОГА НЕ БИХА ИМАЛИ,АКО БЯХА ПООТДЕЛНО.....

10

Уфолог Сикишлиев

преди 4 години

Пулев ще се ожени догодина за Мис Свят.

9

Нека да сме реалисти

преди 4 години

До Анонимен 9На първо време нека да създадем по две, пък после ще преценяваме дали можем да си позволим и трето. Аз засега обмислям как и след колко време ще мога да си позволя второ. Искам още едно, но трябва да осигурим добри условия и за него.

fallback