11

АГЕНТ ТЕНЕВ

преди 4 години

До Стрелец АБСОЛЮТНО СИ ПРАВ.......БРАКА Е ОПИТ НА ДВАМА ДУШИ,ДА РЕШАТ ПРОБЛЕМИТЕ СИ,КОИТО НИКОГА НЕ БИХА ИМАЛИ,АКО БЯХА ПООТДЕЛНО.....

10

Уфолог Сикишлиев

преди 4 години

Пулев ще се ожени догодина за Мис Свят.

9

Нека да сме реалисти

преди 4 години

До Анонимен 9На първо време нека да създадем по две, пък после ще преценяваме дали можем да си позволим и трето. Аз засега обмислям как и след колко време ще мога да си позволя второ. Искам още едно, но трябва да осигурим добри условия и за него.

8

За щастлив и спокоен

преди 4 години

семеен живот има едно важно условие. Постарайте се да си осигурите самостоятелно жилище и да печелите толкова, че да не се налага постоянно да искате помощ от свекърва и тъща.Като живеете отделно, ще обичате и уважавате маминките, ще им помагате, но няма да има постоянни препирни с тях и натякване "*** ми скъса нервите", на което другият ще отговаря "Но без нея не можем да се оправим".Голяма част от разводите при бракове под 25-28 г. са по тази причина.

7

Анонимен

преди 4 години

Всеки българин е длъжен да отгледа поне 3 деца, особено, акое едно дете.

6

Анонимен

преди 4 години

Нали имаш близнак, ***.

5

Анонимен

преди 4 години

Да ти не пука от комшии и роднини

4

Стрелец

преди 4 години

Всички женени сте под чехъл.Жените ви ви държат откъсо и няма мърдане.Много-ви здраве.Ергените си живеят в пъти по добре от вас.

3

фори

преди 4 години

След 10 години луканката става салам"Кучешка радост"...И мита "Семеен живот" се оказва" -ад,минавка и чиста загуба.

2

Лунгур

преди 4 години

Хората масово напускат България,а много които са тук едва оцеляват...Какъв семеен живот им се привижда на тия!!!

1

Анонимен

преди 4 години

Щастливият семеен живот е утопия :)). Ако не са децата едва ли ще има семейства повече от 10год заедно. Както казваше един приятел - и всеки ден луканка да ядеш от време на време ти се яде и кашкавал