Снимки: Reuters

През 2015 година, Даниъл Крейг направи поредица от коментари, че каквото и да стане, няма да участва в следващия филм за Джеймс Бонд.  Всъщност, той беше изключително краен, заявявайки, че по-скоро би си прерязал вените, отколкото да бъде Бонд отново.

Лошо подписан договор обаче го накара да влезе в кожата на агент 007 още веднъж, ала огромното му нежелание да бъде част от проект, сякаш завихря негативни сили около снимачната площадка.

Откакто е започнала работата по "Бонд 25“, проблемите постоянно се роят. Последната новина от сета е, че актьорът Рами Малек, който трябва да влезе в ролята на злодея, има други ангажименти и трудно снима своите сцени. Да се съберат двамата с Крейг на едно място е изключително трудно.

Много хора напуснаха проекта, включително режисьорът Дани Бойл, който заяви, че имал "творчески различия“ с екипа. Твърди се, че той далеч не се разбирал с Даниъл Крейг, нито с продуцентката Барбара Броколи, която искала да убие Бонд в края на филма.  Бойл заявил, че това е "смешно“ и оставил продукцията да тъне в пълен хаос, без възможност да излезе на екран през пролетта на 2020 г.

На снимачната площадка се случиха и няколко инцидента, които отложиха излизането на филма. Първо, Крейг нарани глезена си през май месец и това му попречи да снима през следващите няколко седмици. Актьорът трябваше да се подложи и на операция. През юни експлозия ранява друг член на екипа, което също спира продукцията за кратко време.

Сега докато Крейг се възстановява, времето, което Рами Малек има за да заснеме филма изтича. Докато Агент 007 се върне обратно в строя, новият му злодей вече трябва да се е захванал с друго нещо. Не се знае дали Малек няма да бъде заменен или ако остане част от продукцията, как ще се справят режисьорите с проблема.

От екипа на "Бонд 25“ заявяват, че въпреки всичко, филмът ще се появи през април 2020, ала поредицата от злополучия накараха феновете на поредицата за Агент 007 да си помислят, че последния филм на Даниъл Крейг като Бонд може и да е прокълнат.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase