Снимка: Twitter
fallback

Те успяха да го направят отново - след като чаша кафе се появи на масата пред Денерис, а любовта магически възстанови отрязаната ръка на Джейми Ланистър, в последните няколко минути от "Игра на тронове", фенове забелязоха как пластмасона бутилка се мъдри зад крака на Самуел Тарли.

Oще по темата

Почитателите на сериала, разбира се, не бяха въодушевени от факта, че екипът на продукцията и този път не се е постарал да изпипа дори последния си епизод. Други пък се пошегуваха - "Трябва да останеш хидратиран, докато взимаш такива важни решения", написаха някои от потребителите.

Чашата с горешо кафе бе премахната след реакцията на феновете, каква ще е съдбата на бутилката вода - предстои да разберем. За сега, голяма част от почитателите не са доволни и от начина, по който сериала приключи и от развитието на персонажите в него. Близо 8 милиона души подписаха петицията, подкрепяща презаснемането на последния 8-ми сезон.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

83

Анонимен

преди 4 години

Дракона кат видя такъв мъжага като Джон каде убива безащитни жени напълни гащите и газ на каде му видят очите нищо че преди това изпепели половината континент. Хахахаха

82

123

преди 4 години

Феновете искат да се промени сезон 8! И това е съвсем оправдано!Хората не се дразнят от това, че няма хепиенд, а от това, че много сюжетни линии се претупаха - защото сценаристите явно бяха решили, че искат определен край на историята и изкривиха всякаква логика и развитие на персонажите Те просто нямат капацитета на автора на книгите да реализират сложни сценарии с множество персонажи и го обърнаха на обикновена ТВ драма

81

Fox

преди 4 години

Аз опитах да го гледам два пъти. Съжалявам хората, които си губят времето с тази американска чалга.

fallback