83

Анонимен

преди 4 години

Дракона кат видя такъв мъжага като Джон каде убива безащитни жени напълни гащите и газ на каде му видят очите нищо че преди това изпепели половината континент. Хахахаха

82

123

преди 4 години

Феновете искат да се промени сезон 8! И това е съвсем оправдано!Хората не се дразнят от това, че няма хепиенд, а от това, че много сюжетни линии се претупаха - защото сценаристите явно бяха решили, че искат определен край на историята и изкривиха всякаква логика и развитие на персонажите Те просто нямат капацитета на автора на книгите да реализират сложни сценарии с множество персонажи и го обърнаха на обикновена ТВ драма

81

Fox

преди 4 години

Аз опитах да го гледам два пъти. Съжалявам хората, които си губят времето с тази американска чалга.

80

Ани

преди 4 години

Целият филм е с уникално посредствен сценарий! За мен е обида да гледам такава боза!

79

Присмехулник

преди 4 години

фантастиката бе метод на авторите да покажат развитието на света в посоката, в която той е воден от "незаменимките" на задкулисието. в този аспект изобщо не мога да кажа, че зад цезар и неговото днешно, жалко подобие на "демокрация" са стояли лобисти... :-)))"Ave, ес комисар, morituri te salutant" :-)))

78

Анонимен

преди 4 години

Попита дали има нещо смислено в сериала. Посочих ти единственото смислено. Споделям погнусата ти от порнографията в сериала във всичките й измерения, но не споделям патоса. Откак се помня си тананикаме песнички с цинични текстове, които навремето дори и не можехме да си преведеме, рисувахме глупости по тетрадките си, без да си даваме сметка какво е било по време на ВСВ, играехме на стражари и апаши... и станахме хора. Патосът, че децата ще пренесат срелбата по зомбита от компа в живота ми е чужд

77

До 77

преди 4 години

Ха-ха отворил се бил светът на киното от раздел фантастика и т.н.Към какво се е отворил, към какво? Към бруталност, разврат, братоубийство, тотална поквара, предателства и интриги на всяка крачка. Да не ти говоря за репликите на героите в първите няколко сезона. Та ако към това ще се отваря киното в раздела фантастика....по-хубаво изцяло да се затваря! И въобще не сравнявай Властелинът с това извръщение, щото рейтингът му е точно поради това извръщението.И това ни се внушава за нормално.

76

Присмехулник

преди 4 години

по-скоро феновете на сериала би трябвало да са потресени от липсата на силикон и.... кардашиян... :-)))

75

Анонимен

преди 4 години

Имаше нещо смислено - светът на киното се отвори за този раздел на фантастиката по начин, по който Властелинът на пръстените не успя да направи. За хората, които четат фантастика и то по-малкия подраздел, известен на широката публика като фентъзи, отдавна не е тайна, че това нито е най-мащабния, нито най-магичния, нито най-войнствения, гериочния, или каквото и да е друго най-свят в този жанр. Доста посредствен и смотан, честно казано е. Но все от някъде трябва да се почне.

74

до коментар

преди 4 години

Освен разврат, предателства и тъпотии имаше ли нещо смислено?----------Ами, това е реалният живот!!!!В някои случаи реалноста дори е по-жестока и извратена от показаното във филма!Особено когато става дума за Власт, Богатство и мнооого Пари плюс всички удоволствия и привилегии които ти осигуряват!

73

коментар

преди 4 години

Кажете сега след края - струваше ли си да се гледа всичко това? Надуха ми ушите с реклами, промоции, услуги свързани с тия тронове последните години. Освен разврат, предателства и тъпотии имаше ли нещо смислено? Ама имал висок рейтинг. Кога го имаше, а кога? Когато гледахме едва ли не порнография и брутални сцени с убийства и насилие. Е, ако такъв ще е критерият за рейтинг на един сериал....здраве му кажи!

72

Анонимен

преди 4 години

Доживях да разбера, че история, пълна със сложни взаимотношения, интриги, неочаквани развръзки, е инфантилно занимание. Сериалите са от раздел забавления. Всеки коментар, че дадено забавление, е инфантилно, е меко казано странен. Все пак не коментираме статия в раздел "Бизнес и политика". Типично тролене - влизаш в статия за спорт, примерно, и натролваш, че всички спортисти са с анцузи, след което се храниш от вниманието, което получаваш за хейтването си.

71

123

преди 4 години

Развалиха сериала с този сезон! Всъщност целия техен разврат, предателства и безмилостни убийства можеха да бъдат решени от краля на нощта, а не лиглата Аря Старк да скочи и хоп главатаря на бродниците замина. А Денерис имаше още какво да покаже, точно сега всъщност тя почна да бъде сред главните действащи лица. До сега какво само мераци за железния трон и когато го достигна я убиха.

70

т.е.

преди 4 години

До Пълна скръбСам по себе си ДРРМ също се явява предател.

69

така де

преди 4 години

Съвсем спокойно можеше да е "като на филм" или "като във приказките". Мечтата за един по-хубав свят е Фантасмагория според ДРРМ

68

Пълна скръб

преди 4 години

ДРРМ е изтъкан от комплекси индивид с крайно объркана ценностна система и первверзна психика. Има известни писателски способности, позволяващи му да изгражда сравнително прилични образи, които впоследствие унищожава с дива наслада; приписвайки им неадекватно поведение и реакции, нямащи нищо общо с реалността и елементарната логика. А клетите му "фенове" опитват да обяснят бозата мятайки се между аргументи от типа "истинския живот е жесток и несправедлив" до "това е фентъзи и може всичко".

67

M16

преди 4 години

Тоя целия филм е един гаф...

66

мдааа

преди 4 години

Робинята Изаура беше по добър ! Какво ми го хвалите !

65

Клегейн

преди 4 години

Брутално развалиха убавия сериал. Пълен резил! Яд ме е, че го следих толкова време за нищо!

64

gg

преди 4 години

До До НаблюдателЗащото така са решили Мартин и сценаристите?