fallback

Провокативният секс продава много в днешно време, обяви в ефира на "България сутрин" инфлуенсърът Мариан Залцман. Американката допълни, че хората се страхуват от промяната във всеки аспект на живота, но тя идва много бързо и затова не е учудващо, че вече можем да видим мъже с грим по улиците.

Залцман разкри, че когато е въвела термина "метросексуален" през 2002 г., той е бил приет като нещо ненормално. Сега обаче, 17 години по-късно, метросексуалността се възприема напълно.

"Винаги когато очакваме нещо ново е много вълнуващо. Често виждам промяната и просто казвам това, което другите вършат. Следващото, което предстои, е смесването на половете - днес може да сте мъж, утре жена, по-нататък може въобще да не проявявате интерес към половете", отсече Залцман.

По думите й всяка промяна плаши хората.

"Човек обаче показва промяната още преди да я е приел. Например, виждаме по улицата мъже с грим. Звучи странно, но все по-често виждаме, че мъжете използват козметика. Сексът продава, а провокативният секс продава още повече", разказа тя пред Bulgaria ON AIR.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

Мнение

преди 4 години

И какво означава "метросексуален"? Човек който може да прави секс само докато се вози на метро ли? Или няма пари за кола и затова се вози на метро?

11

Гoшу

преди 4 години

Хора, товарищи, друза и другари и другарки. Аз съм на 40 и виждам, как света се променя. И няма сила която да спре това. Ако не се променяше, досега още да си бяхме в пещерите. ХАресва ви или не, това е положението. Всички ние ще умрем и ще дойдат новите поколения, за които това ще е е нещо нормално и всеки ще е такъв, какъвто иска. Аз примерно съм зависим от секса, един вид съм малко секс - маниак, твърдо хетеросексуален, но не се дразня като вас от разни *** изменени хора, гейове и т.н.

10

Мюлаа

преди 4 години

Ето,че винаги човек може да научи нещо ново.Не знаех,че другарката Залцман още докато е била в кибук-а е измислила този термин - метросексуален.А пък до днес си мислех,че така викат на тези дето все седят в последния вагон на метрото и чакат да изгори някоя лампа, та белким стане по-предлазполагащо, така де!Ама той и Кубратката до оня ден си мислеше, че ще го разберат тия от Калифорния какъв е пич, а те да земат да се окажат до един като другаря Швульман.

fallback