Провокативният секс продава много в днешно време, обяви в ефира на "България сутрин" инфлуенсърът Мариан Залцман. Американката допълни, че хората се страхуват от промяната във всеки аспект на живота, но тя идва много бързо и затова не е учудващо, че вече можем да видим мъже с грим по улиците.

Залцман разкри, че когато е въвела термина "метросексуален" през 2002 г., той е бил приет като нещо ненормално. Сега обаче, 17 години по-късно, метросексуалността се възприема напълно.

"Винаги когато очакваме нещо ново е много вълнуващо. Често виждам промяната и просто казвам това, което другите вършат. Следващото, което предстои, е смесването на половете - днес може да сте мъж, утре жена, по-нататък може въобще да не проявявате интерес към половете", отсече Залцман.

По думите й всяка промяна плаши хората.

"Човек обаче показва промяната още преди да я е приел. Например, виждаме по улицата мъже с грим. Звучи странно, но все по-често виждаме, че мъжете използват козметика. Сексът продава, а провокативният секс продава още повече", разказа тя пред Bulgaria ON AIR.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase